31-03-2019: Busreis Blija met optreden TNT

Zaterdag 6 april 2019 wordt de wedstrijd Blija – Beetgum gespeeld. Blija wordt getraind door ex-trainer en -leider Tiede Dijkstra uit Bitgummole en nu nog actief bij de jeugdafdeling van v.v. Beetgum.

Na afloop van de wedstrijd zal duo TNT met Tiede Dijkstra en Theun Larooi optreden.

poster-6-april-DuoTNT

Beetgum staat op de 3de plaats en Blija op 6de plaats met zes punten verschil. Leuke wedstrijd en optreden van TNT genoeg redenen om een busreis te organiseren voor selectie en supporters.

Opgave kan bij Jos Smit, via 06-24217441

Zaterdag 6 april verzamelen bij het sportcomplex ’t Bosk om 12.45 uur en het vertrek is 13.00 uur. De kosten zijn € 10 per persoon.