12-04-2019: Zaterdag 20 april SUPPORTERSFEEST

Zaterdag 20 april is er weer een supportersfeest van de Old Boys met LIVE muziek op het sportcomplex ‘t Bosk.

Eerst is er een absolute kraker voor onze mooie vrouwenteam. Zij spelen om 14.30 uur tegen AVC VR

Zowel v.v. Beetgum VR1 als AVC VR1 zijn beide in de race voor het kampioenschap.

Na afloop van deze belangrijke wedstrijd barst om 16.30 uur het feest los met een optreden van Zangeres Romana.

Het supportersfeest is mede mogelijk gemaakt door Andre Kuipers Timmer- en Onderhoudsbedrijf.

Verdere medewerking van de Club van 50 en de beheerscommissie ‘t Bosk.

PosterWEB_Supportersfeest2019