bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

PEIZE – In het mooie Noord Drentse dorp Peize is Peize een fijne en gezellige voetbalvereniging met ongeveer 400 leden die allen op hun eigen wijze (recreatief of prestatief) hun sport kunnen beoefenen. Voor de jeugdafdeling van de club heeft Peize voor het seizoen 2019-2020 nog onder andere de volgende vacatures. Trainer voor JO15-1 (eersteklasser) […]

NORG – GOMOS is dinsdag 23 juli gastheer voor de oefenwedstrijd tussen FC Groningen en FC Eindhoven. De aftrap op Sportpark Schapendrift in Norg is om 19.00 uur. Kaarten in de voorverkoop zijn via de site van FC Groningen te bestellen. Op de wedstrijddag gaat de kassa bij GOMOS om 17.30 uur open. Volwassenen betalen […]

HOOGEVEEN – Jearl Margaritha maakt deze zomer de overstap naar Hoogeveen zondag. De 19-jarige aanvaller komt over vanuit de jeugd van FC Emmen. Hoogeveen TV sprak met de nieuwe aanwinst.

REGIO – Op de hoogte blijven van het laatste amateurvoetbalnieuws? Volg ons naast Twitter op Facebook!

BEILEN – Football Skills Drenthe houdt in samenwerking met Beilen gedurende het voetbalseizoen tien techniektrainingen op zondagmorgen voor JO9 t/m JO13 pupillen, vijf keer in het najaar en vijf keer in het voorjaar. De techniektrainingen vinden eens per twee a drie weken plaats op zondagmorgen van 10.00 tot 11.45 uur. Doelstelling is het geven van […]

Print dit bericht Print dit bericht

02-05-2019: Weken van de waarheid voor Beetgum

Aan het begin van het seizoen was een plaats bij de eerste vijf op de ranglijst een reëel uitgangspunt. Vier wedstrijden voor het einde is het nog te vroeg voor een eindbalans. De doelstelling is dichtbij en er is zicht op meer, er wachten echter nog een paar zeer lastige wedstrijden, de nummers 1, 2 en 4 van de ranglijst zijn de komende drie tegenstanders voor Beetgum 1.

Zaterdag 4 mei een echte derby tegen SSS’68 uit Marssum, met de nummers 3 (Beetgum) en 4 (SSS’68) kan er ook worden gesproken van een topper in de 5de klasse B.

Image-1 (1)

Bij winst op SSS’68 heeft Beetgum de 3de plaats stevig in handen en lonkt er een vervolg met kwalificatie voor de nacompetitie. Bij ieder ander resultaat wacht er nog een spannende ontknoping de komende weken.

De reeks van Beetgum van 15 competitiewedstrijden (10 keer winst, 5 gelijk) op een rij ongeslagen is inmiddels indrukwekkend, maar als waarschuwing de uitwedstrijd in Marssum op 27 oktober 2018 bracht slechts een gelijkspel (1-1).

Kortom een wedstrijd waarin weer met 100% inzet zal moeten worden gestreden voor een goed resultaat.

De pupil van de week is: Hylke Janzen van v.v. Beetgum Jo7

De sponsor van de wedstrijdbal is: logo

Contact: Gerben Janzen
Schwartzenbergstrjitte 18
9044 NB Bitgum (Beetgum), Friesland
Tel.: 06 83 79 45 44

Timmerbedrijf Janzen levert vakwerk. Of het gaat om kleine onderhoudsprojecten of een volledige nieuwbouwwoning, kwaliteit staat altijd voorop.

Hebt u twijfels over het inhuren van een eenmansbedrijf voor een groot project, zoals een nieuwbouwwoning? Dat is niet nodig. Bij een dergelijk groot project is het belangrijk dat iemand de leiding heeft die de diverse werkzaamheden coördineert. Voorbeelden van dergelijke werkzaamheden zijn tegelzetten, het plaatsen van sanitair, installaties plaatsen et cetera. Welke werkzaamheden ook maar nodig zijn om het project te bouwen zoals u dat wil. Timmerbedrijf Janzen heeft de ervaring die nodig is om grote projecten te coördineren.