bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

PEIZE – In het mooie Noord Drentse dorp Peize is Peize een fijne en gezellige voetbalvereniging met ongeveer 400 leden die allen op hun eigen wijze (recreatief of prestatief) hun sport kunnen beoefenen. Voor de jeugdafdeling van de club heeft Peize voor het seizoen 2019-2020 nog onder andere de volgende vacatures. Trainer voor JO15-1 (eersteklasser) […]

NORG – GOMOS is dinsdag 23 juli gastheer voor de oefenwedstrijd tussen FC Groningen en FC Eindhoven. De aftrap op Sportpark Schapendrift in Norg is om 19.00 uur. Kaarten in de voorverkoop zijn via de site van FC Groningen te bestellen. Op de wedstrijddag gaat de kassa bij GOMOS om 17.30 uur open. Volwassenen betalen […]

HOOGEVEEN – Jearl Margaritha maakt deze zomer de overstap naar Hoogeveen zondag. De 19-jarige aanvaller komt over vanuit de jeugd van FC Emmen. Hoogeveen TV sprak met de nieuwe aanwinst.

REGIO – Op de hoogte blijven van het laatste amateurvoetbalnieuws? Volg ons naast Twitter op Facebook!

BEILEN – Football Skills Drenthe houdt in samenwerking met Beilen gedurende het voetbalseizoen tien techniektrainingen op zondagmorgen voor JO9 t/m JO13 pupillen, vijf keer in het najaar en vijf keer in het voorjaar. De techniektrainingen vinden eens per twee a drie weken plaats op zondagmorgen van 10.00 tot 11.45 uur. Doelstelling is het geven van […]

Print dit bericht Print dit bericht

09-05-2019: Beetgum naar Arum

Komende week weer een topper voor Beetgum 1, zaterdag 11 mei reist het team van Danny Span naar Arum om het op te nemen tegen de plaatselijke v.v. (aftrap 14.45 uur).

Nadat de kruitdampen waren opgetrokken na de derby tegen SSS’68 stond er afgelopen zaterdag 4 mei een 2-2 gelijkspel op het scorebord. De doelpunten van Beetgum werden gemaakt door de Dijkstra Brothers Jort en Willem Jan.

Niet het maximale resultaat maar de opdracht was om niet te verliezen en het gelijke spel betekent dat het verschil met de achtervolgers op zes punten blijft.

Image-1 (2)

Er resteren voor Beetgum nog drie wedstrijden:

Zaterdag 11 mei: Arum uit, aftrap 14.45 uur

Zaterdag 18 mei: Ternaard thuis, aftrap 14.30 uur

Zaterdag 25 mei: Wardy uit, aftrap 14.30 uur

In theorie zijn er nog meerdere scenario’s mogelijk, na afloop van de wedstrijd tegen Arum zal er meer duidelijk zijn. Beetgum is nog steeds in de race voor een plaats in de nacompetitie voor promotie.