bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

PEIZE – In het mooie Noord Drentse dorp Peize is Peize een fijne en gezellige voetbalvereniging met ongeveer 400 leden die allen op hun eigen wijze (recreatief of prestatief) hun sport kunnen beoefenen. Voor de jeugdafdeling van de club heeft Peize voor het seizoen 2019-2020 nog onder andere de volgende vacatures. Trainer voor JO15-1 (eersteklasser) […]

NORG – GOMOS is dinsdag 23 juli gastheer voor de oefenwedstrijd tussen FC Groningen en FC Eindhoven. De aftrap op Sportpark Schapendrift in Norg is om 19.00 uur. Kaarten in de voorverkoop zijn via de site van FC Groningen te bestellen. Op de wedstrijddag gaat de kassa bij GOMOS om 17.30 uur open. Volwassenen betalen […]

HOOGEVEEN – Jearl Margaritha maakt deze zomer de overstap naar Hoogeveen zondag. De 19-jarige aanvaller komt over vanuit de jeugd van FC Emmen. Hoogeveen TV sprak met de nieuwe aanwinst.

REGIO – Op de hoogte blijven van het laatste amateurvoetbalnieuws? Volg ons naast Twitter op Facebook!

BEILEN – Football Skills Drenthe houdt in samenwerking met Beilen gedurende het voetbalseizoen tien techniektrainingen op zondagmorgen voor JO9 t/m JO13 pupillen, vijf keer in het najaar en vijf keer in het voorjaar. De techniektrainingen vinden eens per twee a drie weken plaats op zondagmorgen van 10.00 tot 11.45 uur. Doelstelling is het geven van […]

Print dit bericht Print dit bericht

13-05-2019: Beetgum in NACOMPETITIE

Twee wedstrijden voor het einde van de competitie heeft Beetgum 1 zich geplaatst voor de nacompetitie.

Zaterdag 11 mei 2019 wist het team van Danny Span de uitwedstrijd tegen Arum (2de op de ranglijst) knap met 3-0 te winnen, het was de eerste thuisnederlaag voor Arum in dit seizoen. Door de uitslagen op de andere velden is Beetgum zeker van minimaal de 3de plaats en kan zich opmaken voor de nacompetitie.

IMG_0482

Door de overwinning van Beetgum op Arum is Ternaard, zonder zelf te spelen, kampioen geworden. De selectie van Ternaard was aanwezig in Arum en zag een wedstrijd waarin Arum hele en halve kansen mistte en Beetgum koelbloedig haar kansen wel benutte. Bij een 2-0 voorsprong stopte keeper Jaap Montsma nog een penalty.

De doelpunten van Beetgum werden gemaakt door Jort Dijkstra en twee keer Robin Bruinsma, die hiermee zijn 75ste en 76ste doelpunt maakte en zijn 3de ster behaalde.

Het resterende programma brengt op zaterdag 18 mei de kampioen Ternaard naar het ’t Bosk en de laatste competitieronde speelt Beetgum op zaterdag 25 mei met een uitwedstrijd tegen Wardy.

Blijft Beetgum 3de op de ranglijst dan speelt het zaterdag 1 juni een thuiswedstrijd tegen een periodekampioen uit 5C. Indien Beetgum nog 2de wordt op de ranglijst (Arum heeft 1 punt meer) dan heeft Beetgum 1 juni een bye en speelt het zaterdag 8 juni de eerste nacompetitie-wedstrijd.

Spelers en technische staf van harte gefeliciteerd met het behalen van de nacompetitie!