bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

ASSEN – FC Assen is op zoek naar een elftalleider voor zondag 1. Als elftalleider behoor je tot de staf van het eerste elftal en fungeer je als aanspreekpunt voor spelers en trainers. Lees hier het volledige bericht.

REGIO – Veel clubs hebben hun selectie ondertussen alweer op orde voor het nieuwe seizoen. TweeNul wil ze graag publiceren. Mail volledige overzichten naar redactie@tweenul.nl.

GRONINGEN – Dinsdag 25 juni werden de wedstrijden gespeeld in Poule B. PKC ’83 en VV Groningen hielden elkaar keurig in evenwicht 2-2. Na een 2-2 ruststand wist Roden met 7-5 te winnen van SC Stadspark zaterdag. De volgende wedstrijden in Poule B op donderdag 27 juni zijn: 18.30 uur PKC ’83 – Roden. 20.15 […]

HARKEMA – Bekijk hier de selectie van Harkema-Opeinde. André de Graaf (keeper) Romke van der Veen (keeper) Ronald van der Wal Wytse Couperus Albert Veenstra Chris Hoeksma Eppie Wouda Kevin van der Meulen Marten Pieter Hoeksma Willem Spoelstra Marten de Jong Sake Kooistra Alex van der Tuin Gerard Spinder Fokko Spinder Cris Alma Hilbrand Benedictus […]

HOOGEZAND – Tijdens een extra algemene ledenvergadering van de voetbalvereniging Hoogezand is voorzitter Peter Seip, teruggetreden en werd Andy Kasto onder applaus benoemd tot de nieuwe voorzitter van de rood–zwart combinatie.  Na vier jaar draagt Seip de voorzittershamer over aan een andere voorzitter.  De oud-voorzitter stelt dat hij tevreden is het stokje over te dragen. […]

Print dit bericht Print dit bericht

23-05-2019: Beetgum naar Ferwert

Zaterdag 25 mei 2019 speelt Beetgum de laatste competitiewedstrijd in Ferwert tegen Wardy.

Een wedstrijd waarvan de uitslag geen invloed meer heeft op het nacompetitie-schema.

Beetgum zal volgende week zaterdag 1 juni thuis op het sportcomplex ’t Bosk nacompetitie spelen tegen een periodekampioen uit klasse 5C die het laagst op de ranglijst staat. Hier komen nog vijf teams voor in aanmerking.

Toch zal met belangstelling de wedstrijd Wardy – Beetgum worden gevolgd. Beetgum kan nog de 3de periodekampioen worden.

Hierdoor kan de nummer 4 op de ranglijst (SSS’68 of Ouwe Syl) een periodetitel overnemen. Wint Beetgum niet de 3de periode dan is het seizoen voor SSS’68 en Ouwe Syl over. CVO, Tzummarum en ook nog in theorie Holwerd liggen op de loer om de overgebleven periode dan op te eisen.

Samenvattend, Beetgum en Arum spelen nacompetitie en nog vijf teams kunnen de overgebleven periodetitel binnenhalen.

In oktober wist Beetgum thuis met 5-0 van Wardy te winnen.

In oktober wist Beetgum thuis met 5-0 van Wardy te winnen.

De thuiswedstrijd in oktober 2018 tegen Wardy wist Beetgum met 5-0 te winnen, komende zaterdag kan het een stuk lastiger worden. Na de winterstop heeft Wardy zeer behoorlijke resultaten behaald met als uitschieter de 3-0 overwinning op Arum. Beetgum zal het zonder een groot aantal spelers moeten doen, onder andere de vier spelers met de meeste doelpunten achter hun naam dit seizoen ontbreken waarschijnlijk.

Al met al toch een interessante pot voor het team van hoofdtrainer Danny Span, de aftrap zaterdag 14.30 uur.