bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

ASSEN – FC Assen is op zoek naar een elftalleider voor zondag 1. Als elftalleider behoor je tot de staf van het eerste elftal en fungeer je als aanspreekpunt voor spelers en trainers. Lees hier het volledige bericht.

REGIO – Veel clubs hebben hun selectie ondertussen alweer op orde voor het nieuwe seizoen. TweeNul wil ze graag publiceren. Mail volledige overzichten naar redactie@tweenul.nl.

GRONINGEN – Dinsdag 25 juni werden de wedstrijden gespeeld in Poule B. PKC ’83 en VV Groningen hielden elkaar keurig in evenwicht 2-2. Na een 2-2 ruststand wist Roden met 7-5 te winnen van SC Stadspark zaterdag. De volgende wedstrijden in Poule B op donderdag 27 juni zijn: 18.30 uur PKC ’83 – Roden. 20.15 […]

HARKEMA – Bekijk hier de selectie van Harkema-Opeinde. André de Graaf (keeper) Romke van der Veen (keeper) Ronald van der Wal Wytse Couperus Albert Veenstra Chris Hoeksma Eppie Wouda Kevin van der Meulen Marten Pieter Hoeksma Willem Spoelstra Marten de Jong Sake Kooistra Alex van der Tuin Gerard Spinder Fokko Spinder Cris Alma Hilbrand Benedictus […]

HOOGEZAND – Tijdens een extra algemene ledenvergadering van de voetbalvereniging Hoogezand is voorzitter Peter Seip, teruggetreden en werd Andy Kasto onder applaus benoemd tot de nieuwe voorzitter van de rood–zwart combinatie.  Na vier jaar draagt Seip de voorzittershamer over aan een andere voorzitter.  De oud-voorzitter stelt dat hij tevreden is het stokje over te dragen. […]

Print dit bericht Print dit bericht

29-05-2019: Zaterdag NACOMPETITIE Beetgum – Boornbergum

Zaterdag 1 juni 2019 speelt Beetgum 1 een mooi en dik verdiend toetje in de vorm van nacompetitie tegen Boornbergum 1 op het sportcomplex ’t Bosk.

Beetgum was al enige weken zeker van een plaats in de nacompetitie. Afgelopen zaterdag werd duidelijk dat de tegenstander Boornbergum is. Boornbergum was in klasse 5C de winnaar van de eerste periodetitel en eindigde op de ranglijst als 5de en werd gekoppeld in de eerste ronde van de nacompetitie aan Beetgum.

Officieel is de naam SC Boornbergum ’80 en is een omni-vereniging die bestaat uit een voetbal-, tennis-, volleybal- en gymnastiek afdeling. Naast een 5de klasse zaterdagafdeling heeft Boornbergum ook nog een prestatieteam op zondag dat in de 4de klasse uitkomt en ook nacompetitie heeft behaald.

Het zaterdagsteam heeft de laatste decennia zowel op 5de klasse als op 6de klasse niveau geacteerd, maar is nog nooit in de 4de klasse is uitgekomen. Vorig seizoen wist Boornbergum ook nacompetitie te halen, maar dat leidde niet tot promotie.

Het team van hoofdtrainer Danny Span heeft al een geweldig seizoen gehad mede door een uitstekende trainingsopkomst en heeft alleen de 1ste competitiewedstrijd en van kampioen Ternaard verloren.

Nacompetitiewedstrijden staan echter op zichzelf en naast een goede wedstrijdinstelling zal mede de vorm van de dag bepalen wie zich plaatst voor de halve finale op zaterdag 8 juni waarin Oostergo de tegenstander is.

 

STEUN V.V. BEETGUM 1

Zaterdag 1 juni NACOMPETITIE

14.30 uur: Beetgum 1 – SC Boornbergum’80 1

Scheidsrechter: H.M. van Dijk

Assistent-scheidsrechters: G.J. Bakker en M.S. Zijlstra

De balsponsor:

 Solano