bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

ASSEN – FC Assen is op zoek naar een elftalleider voor zondag 1. Als elftalleider behoor je tot de staf van het eerste elftal en fungeer je als aanspreekpunt voor spelers en trainers. Lees hier het volledige bericht.

REGIO – Veel clubs hebben hun selectie ondertussen alweer op orde voor het nieuwe seizoen. TweeNul wil ze graag publiceren. Mail volledige overzichten naar redactie@tweenul.nl.

GRONINGEN – Dinsdag 25 juni werden de wedstrijden gespeeld in Poule B. PKC ’83 en VV Groningen hielden elkaar keurig in evenwicht 2-2. Na een 2-2 ruststand wist Roden met 7-5 te winnen van SC Stadspark zaterdag. De volgende wedstrijden in Poule B op donderdag 27 juni zijn: 18.30 uur PKC ’83 – Roden. 20.15 […]

HARKEMA – Bekijk hier de selectie van Harkema-Opeinde. André de Graaf (keeper) Romke van der Veen (keeper) Ronald van der Wal Wytse Couperus Albert Veenstra Chris Hoeksma Eppie Wouda Kevin van der Meulen Marten Pieter Hoeksma Willem Spoelstra Marten de Jong Sake Kooistra Alex van der Tuin Gerard Spinder Fokko Spinder Cris Alma Hilbrand Benedictus […]

HOOGEZAND – Tijdens een extra algemene ledenvergadering van de voetbalvereniging Hoogezand is voorzitter Peter Seip, teruggetreden en werd Andy Kasto onder applaus benoemd tot de nieuwe voorzitter van de rood–zwart combinatie.  Na vier jaar draagt Seip de voorzittershamer over aan een andere voorzitter.  De oud-voorzitter stelt dat hij tevreden is het stokje over te dragen. […]

Print dit bericht Print dit bericht

07-06-2019: Beetgum VR1 wint laatste uitwedstrijd van het seizoen.

Afgelopen zaterdag 1 juni stond voor de dames nog een uitwedstrijd op het programma. Tegenstander was St. Anna VR2. Zomerse temperaturen en om de hoek, dus een gedeelte van de dames besloot op de fiets te stappen. De overige selectie kwam in de auto zodat het materiaal ook op bestemming zou komen.

Na het uitrusten van de fietstocht de kleedkamer in om in tenue op het veld te verschijnen. De dames van St. Anna speelden in hun nieuwe inloopshirts, wij besloten om in onze vertrouwde uitrusting te spelen.

Afspraak gemaakt om gewoon lekker te voetballen, en krachten te besparen vanwege de hitte. En na 3 minuten spelen wist Jeanine het net al te vinden. Na de aftrap gelijk weer lekker voetballen en na 6 minuten spelen stond de 0-2 op het scorebord. Met wat geknoei in de zestien kreeg een speelster van St. Anna de bal in eigen goal. Daarna werd er volop gezocht naar goal nummer drie, maar St. Anne ging ook tikken en kwamen met goed voetbal ook op onze helft. Aan beide kanten kansen maar uiteindelijk wist de middenveldster van St. Anna met een prachtig afstandsschot de aansluitingstreffer te maken. Net buiten de zestien meter stond ze klaar en schoot ze de bal in het dak van het doel. Eye-opener voor beide ploegen, maar Beetgum gebruikte de ruimte’s slim en de dames wisten elkaar te vinden. Toen de scheidsrechter floot voor de rust konden we met 1-5 aan de thee.

Na rust startte Beetgum rommelig en door de warmte wisselden ze veel en draaide het niet meer zoals voor de rust. Maar er kon rustig gevoetbald worden en toen het in het veld weer goed stond kon Beetgum weer kleine kansen creëren. Na rust nog twee goals gemaakt, en met een 1-7 eindstand gedoucht. Daarna nog een gezellige borrel met beide teams en vervolgens weer op de fiets met de drie punten in de tas!

 

EBF89679-F8B6-44DE-B5E6-AE5EE4CBC034