bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Wedstrijdposter gratis op TweeNul? Mail een exemplaar (bij voorkeur als jpg) naar redactie@tweenul.nl.

DEDEMSVAART – USV verruilde gisteravond het trainingsveld voor het kustgrasveld van SV Dedemsvaart en speelde daar een oefenwedstrijd tegen de plaatselijke tweedeklasser. De gastheren hadden in de eerste twintig minuten het betere van het spel. Gesteund door de zeer harde rugwind zetten zij USV behoorlijk onder druk. In de 10e  minuut kreeg USV de bal […]

NORG – Voetbalvereniging GOMOS organiseerde woensdagmiddag tijdens de voorjaarsvakantie een FIFA 20 toernooi voor alle jeugdleden. De organisatie lag in handen van WePlay Esports uit Amsterdam. Het spel FIFA is razend populair onder de jeugd en dat werd in Norg ook al snel duidelijk. Er deden maar liefst 36 jeugdleden mee in de kantine, die […]

HARDEGARIJP – Voor het seizoen 2020-2021 heeft Hardegarijp overeenkomst bereikt met Gerrie Schouwenaar. Schouwenaar is een ervaren trainer en heeft daarnaast op hoog niveau gevoetbald.

REGIO – Wedstrijdposter gratis op TweeNul? Mail een exemplaar (bij voorkeur als jpg) naar redactie@tweenul.nl.

Print dit bericht Print dit bericht

07-06-2019: Beetgum VR1 wint laatste uitwedstrijd van het seizoen.

Afgelopen zaterdag 1 juni stond voor de dames nog een uitwedstrijd op het programma. Tegenstander was St. Anna VR2. Zomerse temperaturen en om de hoek, dus een gedeelte van de dames besloot op de fiets te stappen. De overige selectie kwam in de auto zodat het materiaal ook op bestemming zou komen.

Na het uitrusten van de fietstocht de kleedkamer in om in tenue op het veld te verschijnen. De dames van St. Anna speelden in hun nieuwe inloopshirts, wij besloten om in onze vertrouwde uitrusting te spelen.

Afspraak gemaakt om gewoon lekker te voetballen, en krachten te besparen vanwege de hitte. En na 3 minuten spelen wist Jeanine het net al te vinden. Na de aftrap gelijk weer lekker voetballen en na 6 minuten spelen stond de 0-2 op het scorebord. Met wat geknoei in de zestien kreeg een speelster van St. Anna de bal in eigen goal. Daarna werd er volop gezocht naar goal nummer drie, maar St. Anne ging ook tikken en kwamen met goed voetbal ook op onze helft. Aan beide kanten kansen maar uiteindelijk wist de middenveldster van St. Anna met een prachtig afstandsschot de aansluitingstreffer te maken. Net buiten de zestien meter stond ze klaar en schoot ze de bal in het dak van het doel. Eye-opener voor beide ploegen, maar Beetgum gebruikte de ruimte’s slim en de dames wisten elkaar te vinden. Toen de scheidsrechter floot voor de rust konden we met 1-5 aan de thee.

Na rust startte Beetgum rommelig en door de warmte wisselden ze veel en draaide het niet meer zoals voor de rust. Maar er kon rustig gevoetbald worden en toen het in het veld weer goed stond kon Beetgum weer kleine kansen creëren. Na rust nog twee goals gemaakt, en met een 1-7 eindstand gedoucht. Daarna nog een gezellige borrel met beide teams en vervolgens weer op de fiets met de drie punten in de tas!

 

EBF89679-F8B6-44DE-B5E6-AE5EE4CBC034