bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. Glimmen – HS’88

TIENDEVEEN – Hij verloor dit weekend met zijn club Tiendeveen met 3-1 van VHK, maar door zijn treffer blijft Ismael Ucan wel topschutter van Drenthe in het amateurvoetbal. Ucan scoorde in vijf duels 11 goals (van de in totaal 14 treffers die Tiendeveen tot nu toe maakte) en met dat aantal blijft hij Achilles 1894-speler […]

REGIO – DHSC heeft zich met de nodige moeite geplaatst voor de tweede ronde van de districtsbeker in het district West 1. De Hoofdklasser uit Utrecht had tegen FC Hilversum uit de Derde Klasse strafschoppen nodig om door te komen, nadat het duel in 1-1 geëindigd was. Sportlust’46 zit bij DHSC in de Hoofdklasse. De […]

REGIO – Wedstrijdposter gratis op TweeNul? Mail een exemplaar (bij voorkeur als jpg) naar redactie@tweenul.nl.

REGIO – Wedstrijdposter gratis op TweeNul? Mail een exemplaar (bij voorkeur als jpg) naar redactie@tweenul.nl.

Print dit bericht Print dit bericht

07-06-2019: Beetgum VR1 wint laatste uitwedstrijd van het seizoen.

Afgelopen zaterdag 1 juni stond voor de dames nog een uitwedstrijd op het programma. Tegenstander was St. Anna VR2. Zomerse temperaturen en om de hoek, dus een gedeelte van de dames besloot op de fiets te stappen. De overige selectie kwam in de auto zodat het materiaal ook op bestemming zou komen.

Na het uitrusten van de fietstocht de kleedkamer in om in tenue op het veld te verschijnen. De dames van St. Anna speelden in hun nieuwe inloopshirts, wij besloten om in onze vertrouwde uitrusting te spelen.

Afspraak gemaakt om gewoon lekker te voetballen, en krachten te besparen vanwege de hitte. En na 3 minuten spelen wist Jeanine het net al te vinden. Na de aftrap gelijk weer lekker voetballen en na 6 minuten spelen stond de 0-2 op het scorebord. Met wat geknoei in de zestien kreeg een speelster van St. Anna de bal in eigen goal. Daarna werd er volop gezocht naar goal nummer drie, maar St. Anne ging ook tikken en kwamen met goed voetbal ook op onze helft. Aan beide kanten kansen maar uiteindelijk wist de middenveldster van St. Anna met een prachtig afstandsschot de aansluitingstreffer te maken. Net buiten de zestien meter stond ze klaar en schoot ze de bal in het dak van het doel. Eye-opener voor beide ploegen, maar Beetgum gebruikte de ruimte’s slim en de dames wisten elkaar te vinden. Toen de scheidsrechter floot voor de rust konden we met 1-5 aan de thee.

Na rust startte Beetgum rommelig en door de warmte wisselden ze veel en draaide het niet meer zoals voor de rust. Maar er kon rustig gevoetbald worden en toen het in het veld weer goed stond kon Beetgum weer kleine kansen creëren. Na rust nog twee goals gemaakt, en met een 1-7 eindstand gedoucht. Daarna nog een gezellige borrel met beide teams en vervolgens weer op de fiets met de drie punten in de tas!

 

EBF89679-F8B6-44DE-B5E6-AE5EE4CBC034