bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

PEIZE – In het mooie Noord Drentse dorp Peize is Peize een fijne en gezellige voetbalvereniging met ongeveer 400 leden die allen op hun eigen wijze (recreatief of prestatief) hun sport kunnen beoefenen. Voor de jeugdafdeling van de club heeft Peize voor het seizoen 2019-2020 nog onder andere de volgende vacatures. Trainer voor JO15-1 (eersteklasser) […]

NORG – GOMOS is dinsdag 23 juli gastheer voor de oefenwedstrijd tussen FC Groningen en FC Eindhoven. De aftrap op Sportpark Schapendrift in Norg is om 19.00 uur. Kaarten in de voorverkoop zijn via de site van FC Groningen te bestellen. Op de wedstrijddag gaat de kassa bij GOMOS om 17.30 uur open. Volwassenen betalen […]

HOOGEVEEN – Jearl Margaritha maakt deze zomer de overstap naar Hoogeveen zondag. De 19-jarige aanvaller komt over vanuit de jeugd van FC Emmen. Hoogeveen TV sprak met de nieuwe aanwinst.

REGIO – Op de hoogte blijven van het laatste amateurvoetbalnieuws? Volg ons naast Twitter op Facebook!

BEILEN – Football Skills Drenthe houdt in samenwerking met Beilen gedurende het voetbalseizoen tien techniektrainingen op zondagmorgen voor JO9 t/m JO13 pupillen, vijf keer in het najaar en vijf keer in het voorjaar. De techniektrainingen vinden eens per twee a drie weken plaats op zondagmorgen van 10.00 tot 11.45 uur. Doelstelling is het geven van […]

Print dit bericht Print dit bericht

18-06-2019: Groots afscheid Mister v.v. Beetgum

Zaterdag 15 juni 2019 werd er tijdens het slotfeest v.v. Beetgum aandacht besteed aan het laatste seizoen dat Marten Johannes Bloem onderdeel uitmaakt van de selectie v.v. Beetgum 1.

Een afscheidswedstrijd, onder de leiding van de landelijk en internationaal bekende assistent-scheidsrechter uit het betaalde voetbal Hessel Steegstra, tussen oud teamgenoten en de huidige selectie van Danny Span was onderdeel van het programma en verschillende mooie cadeau’s waren er voor Marten Johannes. Veel oud-spelers en ook oud-hoofdtrainers waren aanwezig waaronder Geert Dijkstra, Thomas Haan, Koos van Kooten, Johannes Buursma en John Hofte.

IMG_0614a

Na meer als 20 jaar doet Marten Johannes en stapje terug en gaat recreatief voetballen. Voor de gelegenheid werd een speciale editie van het programmaboekje gedrukt.

Hieronder het voorwoord van het programmaboekje:

Een moment om bij stil te staan

Sportvrienden,

Aan alles komt een einde, zelfs aan de actieve voetbalcarrière  van Marten Johannes Bloem als 1e elftal speler. Ruim 20 jaar wist hij zich op een voorbeeldige wijze staande te houden in het vlaggenschip van v.v. Beetgum terwijl hij tussentijds ook nog enkele jaren de clubkleuren van v.v. St. Annaparochie droeg.

Als junior al goed genoeg bevonden om aan te sluiten bij het 1e elftal en op basis van zijn kwaliteiten al snel een vaste kracht in het team. In zijn jonge jaren een begenadigde buitenspeler met snelheid, goede passeerbewegingen en scorend vermogen. In de loop van de jaren veroverde hij een centrale plek op het middenveld en werd hij ook meer en meer een natuurlijke leider in het veld. Het heeft er uiteindelijk ook toe geleid dat hij de aanvoerdersband ging dragen en zich ook in die rol als een vis in het water voelde. Zijn laatste voetbaljaren verhuisde hij naar de centrale positie in de verdediging en was hij een leermeester voor het aanstormend jong talent van de vereniging.

Ook naast het voetballen heeft hij gedurende al die jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan de positieve ontwikkeling van de vereniging. In zijn jonge jaren als trainer van diverse jeugdteams wat ook aansloot op zijn sportopleiding waardoor hij in het bezit is van de nodige trainersdiploma’s. Een logische vervolgstap was het zitting nemen in de jeugdcommissie waarin hij meerdere jaren van grote toegevoegde waarde was. En nu het afscheid daar is mag de vereniging zich in de handen knijpen omdat hij binnenkort toe gaat treden tot het hoofdbestuur.

Vandaag als eerbetoon voor al zijn verdiensten als speler van het 1e elftal een afscheidswedstrijd waarvoor vele personen zijn uitgenodigd die een deel van het voetbalverleden en heden met hem gedeeld hebben. Het bestuur, de verschillende commissies, leden, sponsors en supporters bedanken Marten Johannes voor zijn grote kwaliteiten, inzet en betrokkenheid voor de voetbalvereniging en hopen op een memorabele afscheidswedstrijd onder de leiding van de landelijk en internationaal bekende assistent-scheidsrechter uit het betaalde voetbal, Hessel Steegstra.

Wij wensen jullie een onvergetelijke wedstrijd als onderdeel van het slotfeest en,

 namens iedereen: Marten Johannes, ontzettend bedankt!