komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. Zaterdag 18 juli TEO 2 – SGV 2, 12.30 uur TEO – SGV, 14.30 uur Zaterdag 1 augustus TEO – WVV, 14.30 uur Flevo Boys – ACV, 13.00 uur Zondag 2 augustus Hoogeveen – DEM, 14.00 uur Oldeholtpade – THOR, 14.00 uur Dinsdag 4 augustus HHC Hardenberg […]

REGIO – Op zoek naar een tegenstander voor een oefenwedstrijd en snel een tegenstander vinden? Stuur een bericht naar redactie@tweenul.nl, voorzien van clubnaam, aanvangstijdstip en contactgegevens. Vermeld daarbij ook of het gaat om een uit- of thuiswedstrijd en welk niveau de voorkeur heeft. De oproepkalender wordt dagelijks bijgewerkt. Dinsdag 14 juli Jubbega JO15-1. (thuis). Niveau: hoofdklasse/1e […]

LEEUWARDEN – Leeuwarder Zwaluwen is voor komend seizoen op zoek naar een assistent-trainer voor het eerste herenelftal. Het eerste elftal komt uit in de eerste klasse en bestaat uit een jong maar zeer gemotiveerd en gedreven team. Lees hier het volledige bericht.

REGIO – Scheidsrechter Martin Rozema zoekt in de maand augustus oefenwedstrijden. Niveau: eerste/tweede/derde klasse. Contact: 06-10817174.

REGIO – Gekscherend wordt wel eens gezegd dat Nederland 16 miljoen bondscoaches heeft daarmee aangevend dat bijna iedereen wel een uitgesproken mening heeft over zaken die zich afspelen in de voetballerij. Op TweeNul merken we ook maar al te vaak dat er heel veel liefhebbers zijn die een prima verslag kunnen schrijven maar daarnaast ook […]

Print dit bericht Print dit bericht

18-06-2019: Groots afscheid Mister v.v. Beetgum

Zaterdag 15 juni 2019 werd er tijdens het slotfeest v.v. Beetgum aandacht besteed aan het laatste seizoen dat Marten Johannes Bloem onderdeel uitmaakt van de selectie v.v. Beetgum 1.

Een afscheidswedstrijd, onder de leiding van de landelijk en internationaal bekende assistent-scheidsrechter uit het betaalde voetbal Hessel Steegstra, tussen oud teamgenoten en de huidige selectie van Danny Span was onderdeel van het programma en verschillende mooie cadeau’s waren er voor Marten Johannes. Veel oud-spelers en ook oud-hoofdtrainers waren aanwezig waaronder Geert Dijkstra, Thomas Haan, Koos van Kooten, Johannes Buursma en John Hofte.

IMG_0614a

Na meer als 20 jaar doet Marten Johannes en stapje terug en gaat recreatief voetballen. Voor de gelegenheid werd een speciale editie van het programmaboekje gedrukt.

Hieronder het voorwoord van het programmaboekje:

Een moment om bij stil te staan

Sportvrienden,

Aan alles komt een einde, zelfs aan de actieve voetbalcarrière  van Marten Johannes Bloem als 1e elftal speler. Ruim 20 jaar wist hij zich op een voorbeeldige wijze staande te houden in het vlaggenschip van v.v. Beetgum terwijl hij tussentijds ook nog enkele jaren de clubkleuren van v.v. St. Annaparochie droeg.

Als junior al goed genoeg bevonden om aan te sluiten bij het 1e elftal en op basis van zijn kwaliteiten al snel een vaste kracht in het team. In zijn jonge jaren een begenadigde buitenspeler met snelheid, goede passeerbewegingen en scorend vermogen. In de loop van de jaren veroverde hij een centrale plek op het middenveld en werd hij ook meer en meer een natuurlijke leider in het veld. Het heeft er uiteindelijk ook toe geleid dat hij de aanvoerdersband ging dragen en zich ook in die rol als een vis in het water voelde. Zijn laatste voetbaljaren verhuisde hij naar de centrale positie in de verdediging en was hij een leermeester voor het aanstormend jong talent van de vereniging.

Ook naast het voetballen heeft hij gedurende al die jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan de positieve ontwikkeling van de vereniging. In zijn jonge jaren als trainer van diverse jeugdteams wat ook aansloot op zijn sportopleiding waardoor hij in het bezit is van de nodige trainersdiploma’s. Een logische vervolgstap was het zitting nemen in de jeugdcommissie waarin hij meerdere jaren van grote toegevoegde waarde was. En nu het afscheid daar is mag de vereniging zich in de handen knijpen omdat hij binnenkort toe gaat treden tot het hoofdbestuur.

Vandaag als eerbetoon voor al zijn verdiensten als speler van het 1e elftal een afscheidswedstrijd waarvoor vele personen zijn uitgenodigd die een deel van het voetbalverleden en heden met hem gedeeld hebben. Het bestuur, de verschillende commissies, leden, sponsors en supporters bedanken Marten Johannes voor zijn grote kwaliteiten, inzet en betrokkenheid voor de voetbalvereniging en hopen op een memorabele afscheidswedstrijd onder de leiding van de landelijk en internationaal bekende assistent-scheidsrechter uit het betaalde voetbal, Hessel Steegstra.

Wij wensen jullie een onvergetelijke wedstrijd als onderdeel van het slotfeest en,

 namens iedereen: Marten Johannes, ontzettend bedankt!