bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. Glimmen – HS’88

TIENDEVEEN – Hij verloor dit weekend met zijn club Tiendeveen met 3-1 van VHK, maar door zijn treffer blijft Ismael Ucan wel topschutter van Drenthe in het amateurvoetbal. Ucan scoorde in vijf duels 11 goals (van de in totaal 14 treffers die Tiendeveen tot nu toe maakte) en met dat aantal blijft hij Achilles 1894-speler […]

REGIO – DHSC heeft zich met de nodige moeite geplaatst voor de tweede ronde van de districtsbeker in het district West 1. De Hoofdklasser uit Utrecht had tegen FC Hilversum uit de Derde Klasse strafschoppen nodig om door te komen, nadat het duel in 1-1 geëindigd was. Sportlust’46 zit bij DHSC in de Hoofdklasse. De […]

REGIO – Wedstrijdposter gratis op TweeNul? Mail een exemplaar (bij voorkeur als jpg) naar redactie@tweenul.nl.

REGIO – Wedstrijdposter gratis op TweeNul? Mail een exemplaar (bij voorkeur als jpg) naar redactie@tweenul.nl.

Print dit bericht Print dit bericht

31-07-2019: MO-13 zoekt 2 leiders/leidsters!

Bij het meisjesteam onder 13, de MO-13 worden er nog om 2 leiders/leidsters gezocht voor aankomend seizoen. De meiden spelen 8×8 op half veld en er is geen vlagger nodig voor buitenspel. Ook de trainers zijn geregeld, het gaat echt om het leiden en coachen van de MO-13 op de zaterdagen.

Om even een goed beeld te geven wat er verwacht wordt van een leiders/leidsters hebben we de belangrijkste taken op een rijtje gezet.

  • Het begeleiden en positief coachen van de MO-13 op de zaterdagen tijdens de wedstrijden.
  • Kledingtas eind van de week ophalen bij Sikke en Maaike Lautenbach en na de wedstrijd weer inleveren zodat ze weer voor de volgende wedstrijd schoon zijn.
  • Bij afgelastingen van wedstrijden dit tijdig doorgeven aan de ouders/meiden. Dit kan door middel van whatsapp, bellen of e-mailen.
  • Het opstellen van een vervoerschema voor de ouders.
  • Het bijhouden van uitslagen en het correct en volledig invullen van het digitale wedstrijdformulier na de gespeelde wedstrijd.
  • Het toezicht houden op de gebruikte materialen en hier zorgvuldig mee omgaan.
  • Ervoor zorgen dat na de wedstrijd de kleedkamers schoon en netjes achtergelaten worden.

Ben je na het lezen van dit bericht enthousiast geworden en lijkt het jou leuk om dit te doen? Laat het ons snel weten via vvjeugdcommissie@outlook.com of geef het aan bij een van de jeugdcommissieleden V.V. Beetgum.

Mo13