bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

HARKEMA – In tegenstelling tot eerdere berichtgevingen zal op zaterdag 22 augustus 2020 het regiotoernooi van Harkema-Opeinde, de komende jaren gesponsord door S&A Timmer- en Metselwerken te Harkema, gewoon plaatsvinden. Door de steeds strenger wordende maatregelen rondom het Coronavirus werd er aanvankelijk een streep door het toernooi gezet. Nu de maatregelen de voorbije weken versoepeld […]

REGIO – De KNVB heeft voor komend seizoen de indelingen van de lagere amateurklassen bekendgemaakt. Nadat de indelingen van de tweede divisie, derde divisie en hoofdklasse al bekend waren, heeft de voetbalbond nu ook de 1e tot en met de 5e klasse gepubliceerd.  Opvallend is dat enkele clubs veranderen van regio. Het Zwolse SVI speelt […]

AMSTERDAM – AFC is begonnen met de voorbereiding op komend seizoen. “Net zoals andere jaren willen wij een zo aanvallend mogelijk team zijn en zo hoog mogelijk eindigen. Het liefst in de top drie” , aldus trainer Uli Landvreugd. “ Middenvelder Johan Kulhan zal komend seizoen niet te zien zijn bij AFC. Hij gaat in […]

KLAZIENAVEEN – FC Klazienaveen VR1 houdt ter voorbereiding op het nieuwe seizoen een voorbereidingstoernooi.

HOOGKERK – Het selectieteam van HFC’15 zaterdag zoekt met ingang van het nieuwe seizoen een grensrechter. De voorkeur heeft een vaste grensrechter voor een minimum van twee wedstrijden per maand. Interesse? Dan kan je contact opnemen met Ikie Ijpema via 0611030615.

Print dit bericht Print dit bericht

31-07-2019: MO-13 zoekt 2 leiders/leidsters!

Bij het meisjesteam onder 13, de MO-13 worden er nog om 2 leiders/leidsters gezocht voor aankomend seizoen. De meiden spelen 8×8 op half veld en er is geen vlagger nodig voor buitenspel. Ook de trainers zijn geregeld, het gaat echt om het leiden en coachen van de MO-13 op de zaterdagen.

Om even een goed beeld te geven wat er verwacht wordt van een leiders/leidsters hebben we de belangrijkste taken op een rijtje gezet.

  • Het begeleiden en positief coachen van de MO-13 op de zaterdagen tijdens de wedstrijden.
  • Kledingtas eind van de week ophalen bij Sikke en Maaike Lautenbach en na de wedstrijd weer inleveren zodat ze weer voor de volgende wedstrijd schoon zijn.
  • Bij afgelastingen van wedstrijden dit tijdig doorgeven aan de ouders/meiden. Dit kan door middel van whatsapp, bellen of e-mailen.
  • Het opstellen van een vervoerschema voor de ouders.
  • Het bijhouden van uitslagen en het correct en volledig invullen van het digitale wedstrijdformulier na de gespeelde wedstrijd.
  • Het toezicht houden op de gebruikte materialen en hier zorgvuldig mee omgaan.
  • Ervoor zorgen dat na de wedstrijd de kleedkamers schoon en netjes achtergelaten worden.

Ben je na het lezen van dit bericht enthousiast geworden en lijkt het jou leuk om dit te doen? Laat het ons snel weten via vvjeugdcommissie@outlook.com of geef het aan bij een van de jeugdcommissieleden V.V. Beetgum.

Mo13