bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Wedstrijdposter gratis op TweeNul? Mail een exemplaar (bij voorkeur als jpg) naar redactie@tweenul.nl.

DEDEMSVAART – USV verruilde gisteravond het trainingsveld voor het kustgrasveld van SV Dedemsvaart en speelde daar een oefenwedstrijd tegen de plaatselijke tweedeklasser. De gastheren hadden in de eerste twintig minuten het betere van het spel. Gesteund door de zeer harde rugwind zetten zij USV behoorlijk onder druk. In de 10e  minuut kreeg USV de bal […]

NORG – Voetbalvereniging GOMOS organiseerde woensdagmiddag tijdens de voorjaarsvakantie een FIFA 20 toernooi voor alle jeugdleden. De organisatie lag in handen van WePlay Esports uit Amsterdam. Het spel FIFA is razend populair onder de jeugd en dat werd in Norg ook al snel duidelijk. Er deden maar liefst 36 jeugdleden mee in de kantine, die […]

HARDEGARIJP – Voor het seizoen 2020-2021 heeft Hardegarijp overeenkomst bereikt met Gerrie Schouwenaar. Schouwenaar is een ervaren trainer en heeft daarnaast op hoog niveau gevoetbald.

REGIO – Wedstrijdposter gratis op TweeNul? Mail een exemplaar (bij voorkeur als jpg) naar redactie@tweenul.nl.

Print dit bericht Print dit bericht

06-08-2019: Dankwoord v.v. Beetgum VR1

Inmiddels achter de schermen alweer bezig voor het volgende seizoen, maar om nogmaals na te genieten een afsluiter van seizoen 2018/2019.

In augustus vorig jaar nieuwe start met onze nieuwe trainer, Samir Tawafra. Speelsters van de MO17 die na de winterstop deels aangesloten waren bij de selectie kwamen in de zomer definitief ons team versterken. Toen nog met vraagtekens bij het seizoen, hoe zou het gaan als ‘nieuw’ team. Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

En op het moment van schrijven zijn we trotse kampioen van seizoen 2018/2019! Bij deze wil ik deze fantastische ploeg nogmaals feliciteren en zeggen dat ik onwijs trots op iedereen ben!  Dit is waar je het voor doet en dit seizoen lukte alles. Een nieuw team, jonge ploeg en aan het begin van het seizoen hadden we dit alleen maar durven dromen. Zou het wel een team worden en hoe staan we er voetballend voor? Maar hier zijn we dan. Kampioen, als team maar vooral ook als vriendengroep. 

Kampioensfoto v.v. Beetgum VR1

Kampioensfoto v.v. Beetgum VR1

Want zowel op als buiten het veld gebeurden er mooie dingen. En de sfeer is goed als je wint, maar de sfeer moet ook goed zijn om te winnen. En die sfeer was er zeker! Op trainingen, maar ook alle zaterdagen waren een feestje. En natuurlijk de donderdagen in de kantine. Ik denk dat ze een goede omzet van ons hadden, het liefst deden wij de lichten uit en vaak hadden we nog geen zin om naar huis te gaan. Met vele afterparty’s tot gevolg. 

En voetballend is het ook gelukt. Als team en individu zijn we gegroeid en hebben daardoor de eerste plaats behaald. Één keer gelijk gespeeld en één keer verloren, verder hebben we alle wedstrijden gewonnen. Soms nét de drie punten verdiend, maar ook overtuigend gewonnen. En natuurlijk een prachtig bekeravontuur. Ontzettend jammer dat we niet een ronde verder kwamen maar wat bin we mooi fuort west! We hadden de dubbel kunnen pakken, maar de dag met de busreis en het feestje gaat in de boeken. Met grote dank aan de Old Boys en de sponsoren; autobedrijf Spanjer, Marten Roorda en Jan-Willem & Marja van der Weerd. Dankzij hun inzet en bijdrage hadden wij een onvergetelijke dag! En ondanks dat we onze kampioenswedstrijd niet op de geplande dag konden spelen,  denk ik dat we thuis tegen concurrent AVC al hebben laten zien dat we een kampioensteam zijn. Ook dat was een memorabele dag. En ook zeker in de derde helft, want het was wederom gezellig!

Speciaal dankwoord voor de gastspeelsters van de Mo17 die af en toe onze selectie moesten versterken. Bedankt voor jullie inzet!

Via deze weg willen we als team al onze supporters, sponsoren en vrijwilligers bedanken! Het zijn de kleine dingen die het doen! Onze harde kern voor het aanmoedigen, Sybe Schaaf, Gerben Janzen & Nanne van der Schaaf voor de sponsoring na de winst, Maaike die alle keren de kleding wast, Klaske en kantine vrijwilligers die ons goed verzorgden op donderdag en zaterdag, en een ieder ander die ons heeft gesteund dit seizoen. 

Wat hebben wij een super team. Ik ben echt enorm trots op jullie, op ons! Wat hebben we er een feest van gemaakt met zijn allen!

Bedankt allemaal, jullie zijn goud!