bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

HOOGEVEEN – Hoogeveen zaterdag is de voorbereiding uitstekend begonnen. De ploeg van trainer Edward Sabandar versloeg in de eerste ronde van de Paviljoen Nijstad Cup het een klasse hoger spelende Dedemsvaart met 6-2. Met name het laatste half uur maakten de Hoogeveners een sterke en frisse indruk. Sabandar beschikt met de komt van een aantal […]

HOOGEVEEN – Gramsbergen heeft het als debutant tijdens het Offerein Voetbaltoernooi uitstekend gedaan. De ploeg van de nieuwe trainer Stefan Ranantoknam maakte indruk tijdens de eerste ronde van de Paviljoen Nijstad Cup door SC Erica met 7-1 te verslaan. Gramsbergen strijdt nu verder om een plek in de finale. Dedemsvaart zal zich moeten richten op […]

HOOGEVEEN – Germanicus kent een goede start van de voorbereiding. Vrijdagavond werd er tijdens het Offerein Voetbaltoernooi in de eerste ronde van de Paviljoen Nijstad Cup met 5-0 gewonnen van Nieuw Buinen. Dinsdagavond neemt Germanicus het nu op tegen Gramsbergen dat SC Erica met 7-1 versloeg. De winnaar speelt vrijdagavond de finale tegen Hoogeveen zaterdag […]

EMMELOORD – Aanvaller Yumé Ramos hoopt zaterdag zijn officiele debuut te maken voor zijn nieuwe club Flevo Boys. De hoofdklasser uit Emmeloord speelt dan in de 1e voorronde van het het toernooi om de KNVB beker een uitwedstrijd tegen Mierlo Hout. Ramos kijkt enorm uit naar zijn officiële debuut. De 32 jarige spits heeft in […]

REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. Zaterdag 17 augustus FC Klazienaveen – Noordwolde, 14.30 uur Westerkwartier – SV Haulerwijk SV Marum VR1 – CSV Be Quick Dokkum VR1, 14.30 uur SC Loppersum – NEC Delfzijl, 14:30 uur Erica ’86 – SC Erica 2, 14.30 uur VVS Oostwold – Groninger Boys zaterdag, 14.30 uur […]

Print dit bericht Print dit bericht

06-08-2019: Dankwoord v.v. Beetgum VR1

Inmiddels achter de schermen alweer bezig voor het volgende seizoen, maar om nogmaals na te genieten een afsluiter van seizoen 2018/2019.

In augustus vorig jaar nieuwe start met onze nieuwe trainer, Samir Tawafra. Speelsters van de MO17 die na de winterstop deels aangesloten waren bij de selectie kwamen in de zomer definitief ons team versterken. Toen nog met vraagtekens bij het seizoen, hoe zou het gaan als ‘nieuw’ team. Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

En op het moment van schrijven zijn we trotse kampioen van seizoen 2018/2019! Bij deze wil ik deze fantastische ploeg nogmaals feliciteren en zeggen dat ik onwijs trots op iedereen ben!  Dit is waar je het voor doet en dit seizoen lukte alles. Een nieuw team, jonge ploeg en aan het begin van het seizoen hadden we dit alleen maar durven dromen. Zou het wel een team worden en hoe staan we er voetballend voor? Maar hier zijn we dan. Kampioen, als team maar vooral ook als vriendengroep. 

Kampioensfoto v.v. Beetgum VR1

Kampioensfoto v.v. Beetgum VR1

Want zowel op als buiten het veld gebeurden er mooie dingen. En de sfeer is goed als je wint, maar de sfeer moet ook goed zijn om te winnen. En die sfeer was er zeker! Op trainingen, maar ook alle zaterdagen waren een feestje. En natuurlijk de donderdagen in de kantine. Ik denk dat ze een goede omzet van ons hadden, het liefst deden wij de lichten uit en vaak hadden we nog geen zin om naar huis te gaan. Met vele afterparty’s tot gevolg. 

En voetballend is het ook gelukt. Als team en individu zijn we gegroeid en hebben daardoor de eerste plaats behaald. Één keer gelijk gespeeld en één keer verloren, verder hebben we alle wedstrijden gewonnen. Soms nét de drie punten verdiend, maar ook overtuigend gewonnen. En natuurlijk een prachtig bekeravontuur. Ontzettend jammer dat we niet een ronde verder kwamen maar wat bin we mooi fuort west! We hadden de dubbel kunnen pakken, maar de dag met de busreis en het feestje gaat in de boeken. Met grote dank aan de Old Boys en de sponsoren; autobedrijf Spanjer, Marten Roorda en Jan-Willem & Marja van der Weerd. Dankzij hun inzet en bijdrage hadden wij een onvergetelijke dag! En ondanks dat we onze kampioenswedstrijd niet op de geplande dag konden spelen,  denk ik dat we thuis tegen concurrent AVC al hebben laten zien dat we een kampioensteam zijn. Ook dat was een memorabele dag. En ook zeker in de derde helft, want het was wederom gezellig!

Speciaal dankwoord voor de gastspeelsters van de Mo17 die af en toe onze selectie moesten versterken. Bedankt voor jullie inzet!

Via deze weg willen we als team al onze supporters, sponsoren en vrijwilligers bedanken! Het zijn de kleine dingen die het doen! Onze harde kern voor het aanmoedigen, Sybe Schaaf, Gerben Janzen & Nanne van der Schaaf voor de sponsoring na de winst, Maaike die alle keren de kleding wast, Klaske en kantine vrijwilligers die ons goed verzorgden op donderdag en zaterdag, en een ieder ander die ons heeft gesteund dit seizoen. 

Wat hebben wij een super team. Ik ben echt enorm trots op jullie, op ons! Wat hebben we er een feest van gemaakt met zijn allen!

Bedankt allemaal, jullie zijn goud!