bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. Glimmen – HS’88

TIENDEVEEN – Hij verloor dit weekend met zijn club Tiendeveen met 3-1 van VHK, maar door zijn treffer blijft Ismael Ucan wel topschutter van Drenthe in het amateurvoetbal. Ucan scoorde in vijf duels 11 goals (van de in totaal 14 treffers die Tiendeveen tot nu toe maakte) en met dat aantal blijft hij Achilles 1894-speler […]

REGIO – DHSC heeft zich met de nodige moeite geplaatst voor de tweede ronde van de districtsbeker in het district West 1. De Hoofdklasser uit Utrecht had tegen FC Hilversum uit de Derde Klasse strafschoppen nodig om door te komen, nadat het duel in 1-1 geëindigd was. Sportlust’46 zit bij DHSC in de Hoofdklasse. De […]

REGIO – Wedstrijdposter gratis op TweeNul? Mail een exemplaar (bij voorkeur als jpg) naar redactie@tweenul.nl.

REGIO – Wedstrijdposter gratis op TweeNul? Mail een exemplaar (bij voorkeur als jpg) naar redactie@tweenul.nl.

Print dit bericht Print dit bericht

06-08-2019: Dankwoord v.v. Beetgum VR1

Inmiddels achter de schermen alweer bezig voor het volgende seizoen, maar om nogmaals na te genieten een afsluiter van seizoen 2018/2019.

In augustus vorig jaar nieuwe start met onze nieuwe trainer, Samir Tawafra. Speelsters van de MO17 die na de winterstop deels aangesloten waren bij de selectie kwamen in de zomer definitief ons team versterken. Toen nog met vraagtekens bij het seizoen, hoe zou het gaan als ‘nieuw’ team. Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

En op het moment van schrijven zijn we trotse kampioen van seizoen 2018/2019! Bij deze wil ik deze fantastische ploeg nogmaals feliciteren en zeggen dat ik onwijs trots op iedereen ben!  Dit is waar je het voor doet en dit seizoen lukte alles. Een nieuw team, jonge ploeg en aan het begin van het seizoen hadden we dit alleen maar durven dromen. Zou het wel een team worden en hoe staan we er voetballend voor? Maar hier zijn we dan. Kampioen, als team maar vooral ook als vriendengroep. 

Kampioensfoto v.v. Beetgum VR1

Kampioensfoto v.v. Beetgum VR1

Want zowel op als buiten het veld gebeurden er mooie dingen. En de sfeer is goed als je wint, maar de sfeer moet ook goed zijn om te winnen. En die sfeer was er zeker! Op trainingen, maar ook alle zaterdagen waren een feestje. En natuurlijk de donderdagen in de kantine. Ik denk dat ze een goede omzet van ons hadden, het liefst deden wij de lichten uit en vaak hadden we nog geen zin om naar huis te gaan. Met vele afterparty’s tot gevolg. 

En voetballend is het ook gelukt. Als team en individu zijn we gegroeid en hebben daardoor de eerste plaats behaald. Één keer gelijk gespeeld en één keer verloren, verder hebben we alle wedstrijden gewonnen. Soms nét de drie punten verdiend, maar ook overtuigend gewonnen. En natuurlijk een prachtig bekeravontuur. Ontzettend jammer dat we niet een ronde verder kwamen maar wat bin we mooi fuort west! We hadden de dubbel kunnen pakken, maar de dag met de busreis en het feestje gaat in de boeken. Met grote dank aan de Old Boys en de sponsoren; autobedrijf Spanjer, Marten Roorda en Jan-Willem & Marja van der Weerd. Dankzij hun inzet en bijdrage hadden wij een onvergetelijke dag! En ondanks dat we onze kampioenswedstrijd niet op de geplande dag konden spelen,  denk ik dat we thuis tegen concurrent AVC al hebben laten zien dat we een kampioensteam zijn. Ook dat was een memorabele dag. En ook zeker in de derde helft, want het was wederom gezellig!

Speciaal dankwoord voor de gastspeelsters van de Mo17 die af en toe onze selectie moesten versterken. Bedankt voor jullie inzet!

Via deze weg willen we als team al onze supporters, sponsoren en vrijwilligers bedanken! Het zijn de kleine dingen die het doen! Onze harde kern voor het aanmoedigen, Sybe Schaaf, Gerben Janzen & Nanne van der Schaaf voor de sponsoring na de winst, Maaike die alle keren de kleding wast, Klaske en kantine vrijwilligers die ons goed verzorgden op donderdag en zaterdag, en een ieder ander die ons heeft gesteund dit seizoen. 

Wat hebben wij een super team. Ik ben echt enorm trots op jullie, op ons! Wat hebben we er een feest van gemaakt met zijn allen!

Bedankt allemaal, jullie zijn goud!