komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

VEENENDAAL – Bertho van Neerbos is nog niet klaar bij SV Panter. De trainer verlengde onlangs zijn contract bij de zaterdag vierdeklasser. Het voelde voor Van Neerbos bijna als vanzelfsprekend om door te gaan. Wanneer men hem vraagt hoe hij het hoofdtrainerschap bij de Veenendalers ervaart, komt de inwoner van Kesteren superlatieven tekort. Lees hier […]

MIDDELBURG – Ook Stijn Luteijn keert komend seizoen terug bij Zeelandia Middelburg. De 23-jarige centrale verdediger vertrok drie seizoenen geleden naar De Meeuwen en keert deze zomer terug bij de zaterdag-derdeklasser. Lees hier het volledige bericht. Bron: PZC.

HAREN – De TC en de technische staf van Be Quick 1887 zondag is verheugd dat er zeven selectiespelers in een vroeg stadium hebben aangegeven ook het seizoen 2021-2022 voor het vlaggenschip van de vereniging uit te zullen komen.  In het zevental zit onder andere aanvoerder Djarni Leidelmeijer. Leidelmeijer staat voor zijn vijfde achtereenvolgende seizoen […]

HAREN – Vanaf komend seizoen zoekt Gorecht een trainer voor de JO 15-1. Je zult een team trainen die met groot enthousiasme wil voetballen. Het team zal in 2021/2022 uitkomen in de hoofdklasse.  Gorecht zoekt een trainer die twee keer per week de training verzorgt en zaterdag het team bij de wedstrijden gaat begeleiden. Communicatief […]

GERKESKLOOSTER – Met ingang van het nieuwe seizoen 2021-2022 wordt Theo de Vries uit Dokkum de nieuwe trainer van vierdeklasser GSVV. Theo de Vries, momenteel nog trainer van de hoofdmacht van VIOD, is een ervaren trainer en heeft vele jaren de eerste teams van Dokkum en Anjum onder zijn hoede gehad. Hij neemt bij GSVV […]

Print dit bericht Print dit bericht

06-08-2019: Dankwoord v.v. Beetgum VR1

Inmiddels achter de schermen alweer bezig voor het volgende seizoen, maar om nogmaals na te genieten een afsluiter van seizoen 2018/2019.

In augustus vorig jaar nieuwe start met onze nieuwe trainer, Samir Tawafra. Speelsters van de MO17 die na de winterstop deels aangesloten waren bij de selectie kwamen in de zomer definitief ons team versterken. Toen nog met vraagtekens bij het seizoen, hoe zou het gaan als ‘nieuw’ team. Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

En op het moment van schrijven zijn we trotse kampioen van seizoen 2018/2019! Bij deze wil ik deze fantastische ploeg nogmaals feliciteren en zeggen dat ik onwijs trots op iedereen ben!  Dit is waar je het voor doet en dit seizoen lukte alles. Een nieuw team, jonge ploeg en aan het begin van het seizoen hadden we dit alleen maar durven dromen. Zou het wel een team worden en hoe staan we er voetballend voor? Maar hier zijn we dan. Kampioen, als team maar vooral ook als vriendengroep. 

Kampioensfoto v.v. Beetgum VR1

Kampioensfoto v.v. Beetgum VR1

Want zowel op als buiten het veld gebeurden er mooie dingen. En de sfeer is goed als je wint, maar de sfeer moet ook goed zijn om te winnen. En die sfeer was er zeker! Op trainingen, maar ook alle zaterdagen waren een feestje. En natuurlijk de donderdagen in de kantine. Ik denk dat ze een goede omzet van ons hadden, het liefst deden wij de lichten uit en vaak hadden we nog geen zin om naar huis te gaan. Met vele afterparty’s tot gevolg. 

En voetballend is het ook gelukt. Als team en individu zijn we gegroeid en hebben daardoor de eerste plaats behaald. Één keer gelijk gespeeld en één keer verloren, verder hebben we alle wedstrijden gewonnen. Soms nét de drie punten verdiend, maar ook overtuigend gewonnen. En natuurlijk een prachtig bekeravontuur. Ontzettend jammer dat we niet een ronde verder kwamen maar wat bin we mooi fuort west! We hadden de dubbel kunnen pakken, maar de dag met de busreis en het feestje gaat in de boeken. Met grote dank aan de Old Boys en de sponsoren; autobedrijf Spanjer, Marten Roorda en Jan-Willem & Marja van der Weerd. Dankzij hun inzet en bijdrage hadden wij een onvergetelijke dag! En ondanks dat we onze kampioenswedstrijd niet op de geplande dag konden spelen,  denk ik dat we thuis tegen concurrent AVC al hebben laten zien dat we een kampioensteam zijn. Ook dat was een memorabele dag. En ook zeker in de derde helft, want het was wederom gezellig!

Speciaal dankwoord voor de gastspeelsters van de Mo17 die af en toe onze selectie moesten versterken. Bedankt voor jullie inzet!

Via deze weg willen we als team al onze supporters, sponsoren en vrijwilligers bedanken! Het zijn de kleine dingen die het doen! Onze harde kern voor het aanmoedigen, Sybe Schaaf, Gerben Janzen & Nanne van der Schaaf voor de sponsoring na de winst, Maaike die alle keren de kleding wast, Klaske en kantine vrijwilligers die ons goed verzorgden op donderdag en zaterdag, en een ieder ander die ons heeft gesteund dit seizoen. 

Wat hebben wij een super team. Ik ben echt enorm trots op jullie, op ons! Wat hebben we er een feest van gemaakt met zijn allen!

Bedankt allemaal, jullie zijn goud!