komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. Zaterdag 18 juli TEO 2 – SGV 2, 12.30 uur TEO – SGV, 14.30 uur Zaterdag 1 augustus TEO – WVV, 14.30 uur Flevo Boys – ACV, 13.00 uur Zondag 2 augustus Hoogeveen – DEM, 14.00 uur Oldeholtpade – THOR, 14.00 uur Dinsdag 4 augustus HHC Hardenberg […]

REGIO – Op zoek naar een tegenstander voor een oefenwedstrijd en snel een tegenstander vinden? Stuur een bericht naar redactie@tweenul.nl, voorzien van clubnaam, aanvangstijdstip en contactgegevens. Vermeld daarbij ook of het gaat om een uit- of thuiswedstrijd en welk niveau de voorkeur heeft. De oproepkalender wordt dagelijks bijgewerkt. Dinsdag 14 juli Jubbega JO15-1. (thuis). Niveau: hoofdklasse/1e […]

LEEUWARDEN – Leeuwarder Zwaluwen is voor komend seizoen op zoek naar een assistent-trainer voor het eerste herenelftal. Het eerste elftal komt uit in de eerste klasse en bestaat uit een jong maar zeer gemotiveerd en gedreven team. Lees hier het volledige bericht.

REGIO – Scheidsrechter Martin Rozema zoekt in de maand augustus oefenwedstrijden. Niveau: eerste/tweede/derde klasse. Contact: 06-10817174.

REGIO – Gekscherend wordt wel eens gezegd dat Nederland 16 miljoen bondscoaches heeft daarmee aangevend dat bijna iedereen wel een uitgesproken mening heeft over zaken die zich afspelen in de voetballerij. Op TweeNul merken we ook maar al te vaak dat er heel veel liefhebbers zijn die een prima verslag kunnen schrijven maar daarnaast ook […]

Print dit bericht Print dit bericht

22-08-2019: Senioren selecties seizoen 2019-2020

De eerste trainingen voor het nieuwe seizoen zijn gestart en de beker- en competitiewedstrijden zijn bekend gemaakt door de KNVB.

Binnen de verschillende selecties van Beetgum zijn er diverse nieuwe spelers te verwelkomen.

Robby Efde en Jelle Wim de Vries zijn weer lid geworden na een jaar afwezigheid.

Herman Kamminga kan het voetballen bij Beetgum waarschijnlijk het komende seizoen beter combineren met zijn trainersactiviteiten.

Verder heeft Aaron Palma van de A-junioren van FVC zich laten overschrijven naar Beetgum en Gerrit van Rees heeft zich van St. Jacob laten overschrijven naar Beetgum

Afkomstig van Zwaagwesteinde, de kampioen afgelopen seizoen in de 3de klasse, is Wymer de Vries een nieuwe aanwinst voor Beetgum.

Door het doorschuiven vanuit de jeugd zijn er zaterdags weer drie herenselecties beschikbaar. Zowel de A-, B- en C selectie gaan twee keer per week trainen.

De A-selectie wordt getraind door hoofdtrainer Danny Span. De B-selectie wordt getraind door Samir Tawafra, en de C-selectie staat onder leiding van de trainer/coach Tjeerd Jan Hobma.

Uiteraard is er naast de 3 herenselecties op zaterdag ook weer een zondagsteam actief en op vrijdag neemt een 35+ team deel aan de 7×7 competitie.

Het vrouwenteam van Beetgum is afgelopen seizoen kampioen geworden en komt uit in de 3de klasse. Met een selectie van 19 speelsters heeft trainer/coach Samir Tawafra een brede selectie tot zijn beschikking. Van SC Franeker heeft Lotte Delgrosse haar laten overschrijven naar Beetgum.

Wij wensen alle teams veel succes toe in het nieuwe seizoen.

Seniorencommissie v.v. Beetgum

Marten Johannes Bloem en Jan Drost