komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. Zaterdag 18 juli TEO 2 – SGV 2, 12.30 uur TEO – SGV, 14.30 uur Zaterdag 1 augustus TEO – WVV, 14.30 uur Flevo Boys – ACV, 13.00 uur Zondag 2 augustus Hoogeveen – DEM, 14.00 uur Oldeholtpade – THOR, 14.00 uur Dinsdag 4 augustus HHC Hardenberg […]

REGIO – Op zoek naar een tegenstander voor een oefenwedstrijd en snel een tegenstander vinden? Stuur een bericht naar redactie@tweenul.nl, voorzien van clubnaam, aanvangstijdstip en contactgegevens. Vermeld daarbij ook of het gaat om een uit- of thuiswedstrijd en welk niveau de voorkeur heeft. De oproepkalender wordt dagelijks bijgewerkt. Dinsdag 14 juli Jubbega JO15-1. (thuis). Niveau: hoofdklasse/1e […]

LEEUWARDEN – Leeuwarder Zwaluwen is voor komend seizoen op zoek naar een assistent-trainer voor het eerste herenelftal. Het eerste elftal komt uit in de eerste klasse en bestaat uit een jong maar zeer gemotiveerd en gedreven team. Lees hier het volledige bericht.

REGIO – Scheidsrechter Martin Rozema zoekt in de maand augustus oefenwedstrijden. Niveau: eerste/tweede/derde klasse. Contact: 06-10817174.

REGIO – Gekscherend wordt wel eens gezegd dat Nederland 16 miljoen bondscoaches heeft daarmee aangevend dat bijna iedereen wel een uitgesproken mening heeft over zaken die zich afspelen in de voetballerij. Op TweeNul merken we ook maar al te vaak dat er heel veel liefhebbers zijn die een prima verslag kunnen schrijven maar daarnaast ook […]

Print dit bericht Print dit bericht

28-08-2019: Zaterdag start beker SDS – Beetgum

Zaterdag 31 augustus 2019 start het bekertoernooi voor Beetgum 1 met een uitwedstrijd in Easterein tegen SDS 1. SDS is al jarenlang een stabiele middenmoter in de 3de klasse.

Vorig seizoen was SDS ook in de beker tegenstander van Beetgum 1 en was SDS op 8 september 2018 met 3-0 te sterk voor Beetgum.

Foto van beker wedstrijd vorig seizoen Beetgum - SDS

Foto van beker wedstrijd vorig seizoen Beetgum – SDS

Afgelopen dinsdag 27 augustus speelde Beetgum een oefenwedstrijd in Harlingen tegen Zeerobben 2 dat uitkomt in de reserve 1ste klasse. Ondanks een 2-1 nederlaag (doelpunt Robby Efde) was het een nuttige oefenwedstrijd waarin hoofdtrainer Danny Span alle 17 aanwezig spelers minuten liet maken en Beetgum bij vlagen een prima indruk maakte.

In vergelijking met het vorige seizoen heeft Danny Span 4 nieuwe selectiespelers beschikbaar en zullen de komende beker- en oefenwedstrijden vooral worden gebruikt om toe te werken naar de start van de competitie op zaterdag 21 september.

Het complete bekerprogramma voor Beetgum 1:

Zaterdag 31 augustus:                   uit       SDS                    aanvang 14.30 uur

Zaterdag 7 september:                  thuis     SC Franeker        aanvang 14.30 uur

Zaterdag 14 september:                uit         SC Berlikum        aanvang 14.30 uur