bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

Zondag Eerste klasse E, Mannen zondag: Stevo – TVC ’28 1 – 0 Heino – Voorwaarts T 3 – 0 FC Winterswijk – Tubantia 4 – 0 De Zweef – RKHVV 1 – 4 Rigtersbleek – Orion 1 – 4 BVC ’12 – Rohda Raalte 5 – 2. STAND Orion  4 3 0 1 9 […]

Zondag Derde divisie, Mannen zondag: Hoogland – UNA 3 – 3 DEM (RKVV) – sv O.S.S. 1920 1 – 3 Gemert – Hercules 2 – 1 OFC – Westlandia 3 – 1 Blauw Geel’38/JUMBO – HSC ’21 3 – 2 Dongen – Lienden 4 – 1 EVV – ADO ’20 1 – 0. STAND HSC […]

LEEUWARDEN – Alleen de doelpunten ontbraken zondagmiddag op De Magere Weide in Leeuwarden. Voor het overige was het prima vertoeven aan de lijn bij LAC Frisia tegen Beilen. De grootste kansen waren voor Frisia, maar Beilen creëerde in de counter een paar gevaarlijke tegenstoten. door Jan Dijks Al in de tweede minuut moest doelman Danyo […]

GRONINGEN – In de Zondag Eerste Klasse F boekte GRC een ruime zege op Roden, Stadspark verloor bij Noordster en in 2L zette Helpman zijn zegereeks voort terwijl GVAV Rapiditas zijn eerste puntverlies leed en FC Lewenborg en Gruno verloren.   Lees hier het volledige bericht.

WARFSTERMOLEN – Na de 0-1 winst tegen Suameer stond deze week Suawoude op het programma. Bij aankomst op ‘t Meertenust kon geconstateerd worden dat Frans ‘Kazàn’ van Wieren te lang in het Trefpunt had gezeten en weer lang niet fit was. Op Ellery Paauw na beschikte trainer Tinus Huisma verder over een nagenoeg fitte selectie. […]

Print dit bericht Print dit bericht

01-10-2019: Passend afscheid vertrekkende bestuursleden v.v. Beetgum

Tijdens de jaarvergadering op vrijdag 27 september 2019 werd afscheid genomen van de vertrekkende bestuursleden Johannes Kamstra en Doede Bruinsma. Beiden hadden zich niet herkiesbaar gesteld.

Johannes Kamstra bekleedde ruim 12 jaar de voorzittersfunctie en was naast zijn representatieve taken o.a. verantwoordelijk voor het rooster voor het ophalen van het oud papier en de aanstelling van de scheidsrechters voor de senioren. Bovendien was hij zelf een verdienstelijk scheidsrechter waarbij zijn voorkeur uitging naar het fluiten van het damesteam.

Een nieuwe liefde buiten de provinciegrenzen zorgde ervoor dat de vlinders in de buik voor de v.v. Beetgum steeds minder aanwezig waren en zijn toekomst meer en meer in Oude Pekela kwam te liggen. Vriendin Linda scoorde bij hem meer dan alle elftallen van de vereniging.

Als dank voor zijn bewezen diensten werd Johannes Kamstra met algemene stemmen benoemd tot lid van verdienste van de vereniging en verblijd met een herinneringsbord, een fles met zijn favoriete drank en een bos bloemen.

Aftredend voorzitter Johannes Kamstra

Aftredend voorzitter Johannes Kamstra

Doede Bruinsma maakte ruim 22 jaar deel uit van het bestuur waarbij hij de eerste jaren actief was in het jeugdbestuur en in een latere fase toetrad tot het hoofdbestuur. Hij was verantwoordelijk voor de seniorentak van de vereniging en stond aan de wieg van het beleidsplan van de voetbalvereniging.

Door zijn duidelijke visie over de toekomst van de vereniging heeft het voetbal van de vereniging maar ook op bestuurlijk niveau zich in alle opzichten positief ontwikkeld. Dat daarbij weerstanden moesten worden overwonnen nam hij voor lief en was hij zich bewust dat je daarmee niet altijd vrienden maakte. Hij stond mede aan de basis van de digitale ontwikkelingen van de vereniging en was een regelmatig publicist op de website. Tevens legde hij de basis voor de programmaboekjes bij de thuiswedstrijden van het 1e elftal.

Als dank voor al hetgeen dat mede door hem gedurende een reeks van jaren tot stand is gekomen kon de vergadering unaniem instemmen met het voorstel om hem te benoemen tot erelid van de vereniging.  Ook hij werd verblijd met een herinneringsbord, een bos bloemen en een toegangskaart voor de wedstrijd Ajax- Utrecht.

Doede Bruinsma benoemd tot erelid

Doede Bruinsma benoemd tot erelid

Namens het bestuur nogmaals grote dank en waardering voor de inzet van beiden gedurende een lange reeks van jaren.

Tijdens de jaarvergadering is besloten om het bestuur uit te breiden van 9 naar 11 leden. Zittend bestuurslid Jaap Montsma werd benoemd tot de nieuwe voorzitter terwijl Marten Johannes Bloem, Jan Drost, Wybe Laverman en Gerben Janzen nieuw zijn benoemd in het bestuur. Daarmee is hopelijk een stevige basis gelegd voor een succesvolle voortzetting van het ambitieuze beleid van de voetbalvereniging Beetgum.

Jaap Montsma, nieuwe voorzitter v.v. Beetgum

Jaap Montsma, nieuwe voorzitter v.v. Beetgum