bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Veel clubs hebben zijn bezig met het op orde brengen van de selectie voor het voetbalseizoen 2020/2021. Hieronder een overzicht op alfabetische volgorde van alle selecties die inmiddels naar TweeNul.nl zijn gemaild. Ontbreekt de selectie van uw voetbalvereniging nog in dit overzicht? Mail deze dan naar redactie@tweenul.nl. AACVAchilles 1894FC AssenAVCBBakkeveenBalk BareveldBe Quick 1887Be […]

MEPPEL – Bekijk hier de selectie van FC Meppel. Sander van de Belt     Erik Kampherbeek Bauke ScholtensSalim AouledRik BeensRamon BijkerHugo Bisschop Jordy Blijham  Rense van Dijk Camiel Fidom Jos Fidom Niels Harke          Maan de Jong          Wiebe de Jong Remco van Keulen Dieter Kroek Emiel Kwant                          Lard Kwant                            Hans Mansveld Maik Scheltinga Justin Torn                            Yannick van Veen Pim ten Voorde Brian van de Zweerde 

REGIO – Op zoek naar een tegenstander voor een oefenwedstrijd en snel een tegenstander vinden? Stuur een bericht naar redactie@tweenul.nl, voorzien van clubnaam, aanvangstijdstip en contactgegevens. Vermeld daarbij ook of het gaat om een uit- of thuiswedstrijd en welk niveau de voorkeur heeft. De oproepkalender wordt dagelijks bijgewerkt. Vrijdag 14 augustus Groninger Boys 2. Niveau: 3e/4e/5e […]

REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. Trinitas – THOR, 20.15 uurGeel Wit – Winsum, 19.30 uur Steenwijk – WackerNoordscheschut – Emmen, 19.30 uur

REGIO – Binnenkort start de ‘Soccer Academy 4 Girls’ met de najaarscursus. Heb je interesse? Geef je dan snel op voor de Open Training op vrijdag 21 augustus.

Print dit bericht Print dit bericht

07-10-2019: Beetgum en Lions spelen gelijk (1-1)

Lang leek het zaterdag 5 oktober erop dat Beetgum met een nederlaag zou vertrekken bij de Lions’66. Het scorebord stond al op 90 minuten toen Wymer de Vries uit een voorzet van Jort Dijkstra de meer dan terechte gelijkmaker kon maken.

Na een ruststand van 0-0 kwam Lions halverwege de 2de helft door een zondagsschot op een 1-0 voorsprong. Hierna nam Beetgum het heft in handen en werd de druk opgevoerd en was het wachten op de gelijkmaker. Beetgum bleef erin geloven en kreeg loon naar werken door in the dying seconds via een doelpunt van Wymer de Vries een gelijkspel af te dwingen.

Voor de wedstrijdselectie kon hoofdtrainer Danny Span putten uit een brede selectie, geen overbodige luxe want naast een paar afwezigen door blessures moesten ook Bauke Reitsma en Robby Efde tijdens de wedstrijd noodgedwongen worden gewisseld.

De wedstrijd met veel harde duels leverde Lions 3 gele kaarten op van de prima fluitende jonge scheidsrechter Ypma. Door het behaalde punt blijft de equipe van hoofdtrainer Danny Span in de buurt van de subtop en zijn de verschillen nog klein op de ranglijst.

Komende zaterdag 12 oktober komt hekkensluiter WWS naar ’t Bosk. In de competitie zijn de krachtsverschillen niet groot en Beetgum zal weer 100% moeten geven voor een goed resultaat.