komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. Zaterdag 18 juli TEO 2 – SGV 2, 12.30 uur TEO – SGV, 14.30 uur Zaterdag 1 augustus TEO – WVV, 14.30 uur Flevo Boys – ACV, 13.00 uur Zondag 2 augustus Hoogeveen – DEM, 14.00 uur Oldeholtpade – THOR, 14.00 uur Dinsdag 4 augustus HHC Hardenberg […]

REGIO – Op zoek naar een tegenstander voor een oefenwedstrijd en snel een tegenstander vinden? Stuur een bericht naar redactie@tweenul.nl, voorzien van clubnaam, aanvangstijdstip en contactgegevens. Vermeld daarbij ook of het gaat om een uit- of thuiswedstrijd en welk niveau de voorkeur heeft. De oproepkalender wordt dagelijks bijgewerkt. Dinsdag 14 juli Jubbega JO15-1. (thuis). Niveau: hoofdklasse/1e […]

LEEUWARDEN – Leeuwarder Zwaluwen is voor komend seizoen op zoek naar een assistent-trainer voor het eerste herenelftal. Het eerste elftal komt uit in de eerste klasse en bestaat uit een jong maar zeer gemotiveerd en gedreven team. Lees hier het volledige bericht.

REGIO – Scheidsrechter Martin Rozema zoekt in de maand augustus oefenwedstrijden. Niveau: eerste/tweede/derde klasse. Contact: 06-10817174.

REGIO – Gekscherend wordt wel eens gezegd dat Nederland 16 miljoen bondscoaches heeft daarmee aangevend dat bijna iedereen wel een uitgesproken mening heeft over zaken die zich afspelen in de voetballerij. Op TweeNul merken we ook maar al te vaak dat er heel veel liefhebbers zijn die een prima verslag kunnen schrijven maar daarnaast ook […]

Print dit bericht Print dit bericht

14-11-2019: Beetgum langs Blija

Zaterdag 9 november 2019 wist Beetgum de thuiswedstrijd tegen Blija met 3-1 te winnen.

Gezien de stand op de ranglijst werd een spannende wedstrijd verwacht. Na een vroeg doelpunt van Blija herpakte Beetgum zich knap en wist voor rust nog de achterstand om te buigen in een 2-1 voorsprong. Doelpunten van Robby Efde en Willem Jan Dijkstra (zijn 50ste competitiedoelpunt).

74566700_3118652418151147_4979008002586574848_o

Gezien de kansenverhouding een terechte voorsprong, ook mistte Beetgum in de eerste helft nog een penalty. Een domper was de zware knieblessure voor Walter Snieder die met een brancard van het veld moest.

Penalty

De tweede helft bleef de 2-1 lang op het scorebord, Beetgum kreeg meerdere kansen en ook keeper Jaap Montsma had twee goede reddingen.

aanval Blija

De 3-1 (kopbal Geert Jan de Vries) bracht de eindstand op het scorebord. Al met al een wedstrijd die lang spannend bleef maar uiteindelijke een verdiende overwinning opleverde voor het team van Danny Span.

Tiede Dijkstra, de trainer van Blija woonachtig in Bitgummole die afwezig was in verband met een operatie, had in beide boxen een krat bier laten bezorgen en dit was het begin van een gezellige derde helft met beide teams.

Beetgum maakt zich op voor een inhaalwedstrijd op zaterdag 16 november tegen WWS op het sportcomplex ‘t Bosk. Bij winst nadert Beetgum de top 5 en doet het weer volop mee voor de prijzen.

Op deze zaterdag is er na afloop vanaf 16.30 uur een feest georganiseerd door de supportersvereniging de Old Boys met Live muziek van Rent a Band.

Meer foto’s van de wedstrijd gemaakt door Sikke Lautenbach: foto’s Beetgum – Blija