bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Veel clubs hebben zijn bezig met het op orde brengen van de selectie voor het voetbalseizoen 2020/2021. Hieronder een overzicht op alfabetische volgorde van alle selecties die inmiddels naar TweeNul.nl zijn gemaild. Ontbreekt de selectie van uw voetbalvereniging nog in dit overzicht? Mail deze dan naar redactie@tweenul.nl. AACVAchilles 1894FC AssenAVCBBakkeveenBalk BareveldBe Quick 1887Be […]

MEPPEL – Bekijk hier de selectie van FC Meppel. Sander van de Belt     Erik Kampherbeek Bauke ScholtensSalim AouledRik BeensRamon BijkerHugo Bisschop Jordy Blijham  Rense van Dijk Camiel Fidom Jos Fidom Niels Harke          Maan de Jong          Wiebe de Jong Remco van Keulen Dieter Kroek Emiel Kwant                          Lard Kwant                            Hans Mansveld Maik Scheltinga Justin Torn                            Yannick van Veen Pim ten Voorde Brian van de Zweerde 

REGIO – Op zoek naar een tegenstander voor een oefenwedstrijd en snel een tegenstander vinden? Stuur een bericht naar redactie@tweenul.nl, voorzien van clubnaam, aanvangstijdstip en contactgegevens. Vermeld daarbij ook of het gaat om een uit- of thuiswedstrijd en welk niveau de voorkeur heeft. De oproepkalender wordt dagelijks bijgewerkt. Vrijdag 14 augustus Groninger Boys 2. Niveau: 3e/4e/5e […]

REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. Trinitas – THOR, 20.15 uurGeel Wit – Winsum, 19.30 uur Steenwijk – WackerNoordscheschut – Emmen, 19.30 uur

REGIO – Binnenkort start de ‘Soccer Academy 4 Girls’ met de najaarscursus. Heb je interesse? Geef je dan snel op voor de Open Training op vrijdag 21 augustus.

Print dit bericht Print dit bericht

06-01-2020: Berend van der Ploeg toernooi

1e 2e en 3e prijs JO10+JO11 juigend

 

Op vrijdag 3 januari 2020 werd het Berend van der Ploeg toernooi weer gehouden. De aftrap begon om 09:45 uur met de 4-5-6-jarigen. Er werd met veel plezier gevoetbald door de jongere jeugd. De uitslag voor deze categorie is als volgt:

 

 

 

 

 

1e            Rianne van der Meer en Jelte Wassenaar; 16 punten

2e            Hyke van der Meer, Rienk Schaaf en Jort Akker; 11 punten

3e            Hielke Hoornstra, Jasper Potstra, Jurre Baarda, Milan Geerdink, Geart Groothof en
Ruben Larooi

 

De JO8 en JO9 mochten om 10:45 uur los en strijden om de Gouden schoen die je een heel jaar lang thuis mag hebben! Er werd leuk en sterk gevoetbald door deze voetballertjes! Het werd de jury moeilijk gemaakt om een keuze te maken tussen al deze talenten, maar de verkiezing voor de beste speler uit deze categorie werd dit jaar gewonnen door Luka Meeter.

Winnaar Gouden Schoen: Luka Meeter
Uitslag JO8+JO9:

1e            Luka Meeter; 25 punten

2e            Ruurd van der Heide en Foeke Pieter Dijkstra; 21 punten

3e            Thieme Siderius; 19 punten

4e            Meinte Hoornstra, Geert Jesse van der Brug en Hylke Janzen

 

Om 12:30 uur mochten de JO10 en JO11 los. Er werd fanatiek gevoetbald en mooie wedstrijdjes gespeeld. Na al deze wedstrijden volgde de uitslag als volgt:

1e            Rens Spanjer en Sjoerd van der Meer; 25 punten

2e            Hielke Wieling; 21 punten

3e            Jelmer van der Schaaf; 18 punten

4e            Jouke Hoornstra, Damian van der Starre, Klaas Merijn van der Brug, Jorrit Fortuin en
Tygo Postma
Daarna mocht de JO13 starten om 13:45 uur starten en ook hierin werd er fanatiek maar met veel plezier gevoetbald. De uitslag voor de categorie is als volgt:

1e            Barcelona; Fedde Janzen, Idwer de Vries, Rens Spanjer en Rimar van der Schaaf

2e            Bayern Munchen; Riemer Postma, Sikke Lautenbach, Hidde Baarda en Hielke Wieling

3e            Liverpool; Mark Verstraten, Douwe Wieling en Siedrick Tuinstra

4e            Juventus; Hendrik Bakker, Hendrik van der Heide en Itger Dijkstra
Tot slot mocht de MO13 om 15:15 uur los en ook hier veel talent, fanatiek en met veel plezier gevoetbald! Hierbij is de uitslag als volgt:

1e            Inge Laverman; 23 punten

2e            Jelka de Groot; 18 punten

3e            Bente Boterhoek; 17 punten

4e            Rianne Osinga, Teddy Dijkstra, Malou Dijkstra en Nynke Wieling

1e prijs JO133e prijs JO112e prijs JO13

 

MO13 2Jo13 1e 2e en 3e prijs JO10+JO114e prijs JO13