bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

OPENDE – Bij Opende is de winterstop deze winter maar van korte duur. Mede gelet op het aanstaande EK wordt de competitie al in januari hervat. Dit geldt ook voor de jeugd. De jeugd start op 1 februari haar veldcompetitie weer. Daarvoor heeft de jeugd iedere week (de kerstvakantie daargelaten) kunnen trainen in sporthal De […]

HOOGEVEEN – Hoogeveen verloor zondag de topper tegen Hollandia met 3-0. Op een zwaar veld won de ploeg uit Hoorn met 3-0. Hoogeveen TV sprak na afloop met Hoogeveen-speler Emil Bijlsma.

KOEKANGE – Zaterdag 18 januari speelde FIT Boys de laatste oefenwedstrijd in aanloop naar de start van de o zo belangrijke tweede competitiehelft uit in Koekange tegen Vitesse’63. FIT Boys startte nog uitstekend aan de wedstrijd en had de 1e 22 minuten de wedstrijd in handen. Het had meer de bal, speelde op de helft […]

VRIES – Het was een verschil van dag en nacht deze zondagmiddag op De Fielliettaz Goethart in Vries waar VAKO Muntendam op bezoek kreeg. VAKO zonder Patrick Zwiggelaar (geblesseerd) en Dennis Wollerich (wintersport) maar weer met Andre Manzeza in de gelederen. Ook Egar Dekker was als linksback in de basis door trainer Richard Poortman geposteerd […]

DRIEBORG – Drieborg, uitkomend in de Zondag vijfde klasse, is op zoek naar iemand in het bezit van een TC3-diploma of bereid is om deze te behalen. Van deze trainer wordt verwacht dat hij op de dinsdag- en donderdagavond de trainingen verzorgt en op de zondag begeleidend en coachend aanwezig is. Hierbij rekening houdend met […]

Print dit bericht Print dit bericht

06-01-2020: Berend van der Ploeg toernooi

1e 2e en 3e prijs JO10+JO11 juigend

 

Op vrijdag 3 januari 2020 werd het Berend van der Ploeg toernooi weer gehouden. De aftrap begon om 09:45 uur met de 4-5-6-jarigen. Er werd met veel plezier gevoetbald door de jongere jeugd. De uitslag voor deze categorie is als volgt:

 

 

 

 

 

1e            Rianne van der Meer en Jelte Wassenaar; 16 punten

2e            Hyke van der Meer, Rienk Schaaf en Jort Akker; 11 punten

3e            Hielke Hoornstra, Jasper Potstra, Jurre Baarda, Milan Geerdink, Geart Groothof en
Ruben Larooi

 

De JO8 en JO9 mochten om 10:45 uur los en strijden om de Gouden schoen die je een heel jaar lang thuis mag hebben! Er werd leuk en sterk gevoetbald door deze voetballertjes! Het werd de jury moeilijk gemaakt om een keuze te maken tussen al deze talenten, maar de verkiezing voor de beste speler uit deze categorie werd dit jaar gewonnen door Luka Meeter.

Winnaar Gouden Schoen: Luka Meeter
Uitslag JO8+JO9:

1e            Luka Meeter; 25 punten

2e            Ruurd van der Heide en Foeke Pieter Dijkstra; 21 punten

3e            Thieme Siderius; 19 punten

4e            Meinte Hoornstra, Geert Jesse van der Brug en Hylke Janzen

 

Om 12:30 uur mochten de JO10 en JO11 los. Er werd fanatiek gevoetbald en mooie wedstrijdjes gespeeld. Na al deze wedstrijden volgde de uitslag als volgt:

1e            Rens Spanjer en Sjoerd van der Meer; 25 punten

2e            Hielke Wieling; 21 punten

3e            Jelmer van der Schaaf; 18 punten

4e            Jouke Hoornstra, Damian van der Starre, Klaas Merijn van der Brug, Jorrit Fortuin en
Tygo Postma
Daarna mocht de JO13 starten om 13:45 uur starten en ook hierin werd er fanatiek maar met veel plezier gevoetbald. De uitslag voor de categorie is als volgt:

1e            Barcelona; Fedde Janzen, Idwer de Vries, Rens Spanjer en Rimar van der Schaaf

2e            Bayern Munchen; Riemer Postma, Sikke Lautenbach, Hidde Baarda en Hielke Wieling

3e            Liverpool; Mark Verstraten, Douwe Wieling en Siedrick Tuinstra

4e            Juventus; Hendrik Bakker, Hendrik van der Heide en Itger Dijkstra
Tot slot mocht de MO13 om 15:15 uur los en ook hier veel talent, fanatiek en met veel plezier gevoetbald! Hierbij is de uitslag als volgt:

1e            Inge Laverman; 23 punten

2e            Jelka de Groot; 18 punten

3e            Bente Boterhoek; 17 punten

4e            Rianne Osinga, Teddy Dijkstra, Malou Dijkstra en Nynke Wieling

1e prijs JO133e prijs JO112e prijs JO13

 

MO13 2Jo13 1e 2e en 3e prijs JO10+JO114e prijs JO13