bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

EINDHOVEN – Na onderling overleg en toetsing bij de spelersraad hebben trainer Peter Geurts en het bestuur van Woenselse Boys het vertrouwen in elkaar uitgesproken en derhalve de samenwerking met een jaar verlengd.  Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

HOOGEVEEN – Tonny Hulleman is ook de komende jaren sportverzorger bij Hoofdklasser Hoogeveen. De 62-jarige inwoner van Dedemsvaart verlengt zijn contract met drie seizoenen. Hij volgde afgelopen zomer Rob Coulier op, die na achttien seizoenen afscheid nam. Hulleman en Hoogeveen waren geen onbekenden van elkaar. Begin jaren tachtig was hij ook al actief als speler […]

HAREN – Be Quick 1887 gaat de competitie uitspelen in een regionale poule van acht clubs. Dat heeft de KNVB bekend gemaakt. Alle eerdere uitslagen worden geschrapt. De KNVB hield onlangs een inventarisatie bij de topamateurs hoe zij de competitie wilden afmaken die door de coroncrisis is stil gelegd. Er waren drie scenario’s. Lees hier […]

NOORDWIJK – Nadat door beide partijen werd uitgesproken dat er totaal nog geen reden was om de samenwerking te beëindigen, is besloten dat Kees Zethof ook volgend seizoen als hoofdtrainer bij Noordwijk werkzaam zal zijn. Uiteraard hopen beide partijen dat er snel weer getraind en gevoetbald kan gaan worden om een vervolg te geven aan […]

REGIO – Gekscherend wordt wel eens gezegd dat Nederland 16 miljoen bondscoaches heeft daarmee aangevend dat bijna iedereen wel een uitgesproken mening heeft over zaken die zich afspelen in de voetballerij. Op TweeNul merken we ook maar al te vaak dat er heel veel liefhebbers zijn die een prima verslag kunnen schrijven maar daarnaast ook […]

Print dit bericht Print dit bericht

06-02-2020: Beetgum goed uit de winterstop

Na een korte winsterstop heeft Beetgum 1 de eerste twee wedstrijden winnend kunnen afsluiten.

Beetgum 1

Zaterdag 25 januari werd Holwerd in een uitwedstrijd met 2-7 verslagen en werden de doelpunten gemaakt door Geert Jan de Vries (3x), Robin Bruinsma (2x) en Jort Dijkstra (2x).

Een week later op zaterdag 1 februari was Marrum te gast op het sportcomplex ’t Bosk. Twee ploegen die op de ranglijst gelijk stonden en het werd ook een spannende wedstrijd.

Na een vroege 0-2 achterstand kon Beetgum voor rust de aansluitingstreffer maken, uit een corner van Jort Dijkstra kon Geert Jan de Vries de 1-2 hard binnen koppen.

Na rust ging Beetgum op zoek na de gelijkmaker en Geert Jan de Vries kon uit een rebound de 2-2 aantekenen. Beetgum drukte door en de beloning viel vlak voor tijd door een doelpunt van Willem Jan Dijkstra, eindstand 3-2.

Komende zaterdag 8 februari speelt Beetgum om 15.00 uur de uitwedstrijd tegen WWS. Hierna volgt een reeks van 4 thuiswedstrijden op een rij.

Het team van hoofdtrainer Danny Span is op de ranglijst terug te vinden op een 4de plaats. Met nog 14 wedstrijden te spelen doet Beetgum nog volop mee voor de nacompetitie plaatsen.