komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. Zaterdag 18 juli TEO 2 – SGV 2, 12.30 uur TEO – SGV, 14.30 uur Zaterdag 1 augustus TEO – WVV, 14.30 uur Flevo Boys – ACV, 13.00 uur Zondag 2 augustus Hoogeveen – DEM, 14.00 uur Oldeholtpade – THOR, 14.00 uur Dinsdag 4 augustus HHC Hardenberg […]

REGIO – Op zoek naar een tegenstander voor een oefenwedstrijd en snel een tegenstander vinden? Stuur een bericht naar redactie@tweenul.nl, voorzien van clubnaam, aanvangstijdstip en contactgegevens. Vermeld daarbij ook of het gaat om een uit- of thuiswedstrijd en welk niveau de voorkeur heeft. De oproepkalender wordt dagelijks bijgewerkt. Dinsdag 14 juli Jubbega JO15-1. (thuis). Niveau: hoofdklasse/1e […]

LEEUWARDEN – Leeuwarder Zwaluwen is voor komend seizoen op zoek naar een assistent-trainer voor het eerste herenelftal. Het eerste elftal komt uit in de eerste klasse en bestaat uit een jong maar zeer gemotiveerd en gedreven team. Lees hier het volledige bericht.

REGIO – Scheidsrechter Martin Rozema zoekt in de maand augustus oefenwedstrijden. Niveau: eerste/tweede/derde klasse. Contact: 06-10817174.

REGIO – Gekscherend wordt wel eens gezegd dat Nederland 16 miljoen bondscoaches heeft daarmee aangevend dat bijna iedereen wel een uitgesproken mening heeft over zaken die zich afspelen in de voetballerij. Op TweeNul merken we ook maar al te vaak dat er heel veel liefhebbers zijn die een prima verslag kunnen schrijven maar daarnaast ook […]

Print dit bericht Print dit bericht

06-02-2020: Beetgum goed uit de winterstop

Na een korte winsterstop heeft Beetgum 1 de eerste twee wedstrijden winnend kunnen afsluiten.

Beetgum 1

Zaterdag 25 januari werd Holwerd in een uitwedstrijd met 2-7 verslagen en werden de doelpunten gemaakt door Geert Jan de Vries (3x), Robin Bruinsma (2x) en Jort Dijkstra (2x).

Een week later op zaterdag 1 februari was Marrum te gast op het sportcomplex ’t Bosk. Twee ploegen die op de ranglijst gelijk stonden en het werd ook een spannende wedstrijd.

Na een vroege 0-2 achterstand kon Beetgum voor rust de aansluitingstreffer maken, uit een corner van Jort Dijkstra kon Geert Jan de Vries de 1-2 hard binnen koppen.

Na rust ging Beetgum op zoek na de gelijkmaker en Geert Jan de Vries kon uit een rebound de 2-2 aantekenen. Beetgum drukte door en de beloning viel vlak voor tijd door een doelpunt van Willem Jan Dijkstra, eindstand 3-2.

Komende zaterdag 8 februari speelt Beetgum om 15.00 uur de uitwedstrijd tegen WWS. Hierna volgt een reeks van 4 thuiswedstrijden op een rij.

Het team van hoofdtrainer Danny Span is op de ranglijst terug te vinden op een 4de plaats. Met nog 14 wedstrijden te spelen doet Beetgum nog volop mee voor de nacompetitie plaatsen.