- VVBeetgum - http://www.vvbeetgum.nl -

06-02-2020: Beetgum goed uit de winterstop

Na een korte winsterstop heeft Beetgum 1 de eerste twee wedstrijden winnend kunnen afsluiten.

Beetgum 1 [1]

Zaterdag 25 januari werd Holwerd in een uitwedstrijd met 2-7 verslagen en werden de doelpunten gemaakt door Geert Jan de Vries (3x), Robin Bruinsma (2x) en Jort Dijkstra (2x).

Een week later op zaterdag 1 februari was Marrum te gast op het sportcomplex ’t Bosk. Twee ploegen die op de ranglijst gelijk stonden en het werd ook een spannende wedstrijd.

Na een vroege 0-2 achterstand kon Beetgum voor rust de aansluitingstreffer maken, uit een corner van Jort Dijkstra kon Geert Jan de Vries de 1-2 hard binnen koppen.

Na rust ging Beetgum op zoek na de gelijkmaker en Geert Jan de Vries kon uit een rebound de 2-2 aantekenen. Beetgum drukte door en de beloning viel vlak voor tijd door een doelpunt van Willem Jan Dijkstra, eindstand 3-2.

Komende zaterdag 8 februari speelt Beetgum om 15.00 uur de uitwedstrijd tegen WWS. Hierna volgt een reeks van 4 thuiswedstrijden op een rij.

Het team van hoofdtrainer Danny Span is op de ranglijst terug te vinden op een 4de plaats. Met nog 14 wedstrijden te spelen doet Beetgum nog volop mee voor de nacompetitie plaatsen.