bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

EINDHOVEN – Na onderling overleg en toetsing bij de spelersraad hebben trainer Peter Geurts en het bestuur van Woenselse Boys het vertrouwen in elkaar uitgesproken en derhalve de samenwerking met een jaar verlengd.  Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

HOOGEVEEN – Tonny Hulleman is ook de komende jaren sportverzorger bij Hoofdklasser Hoogeveen. De 62-jarige inwoner van Dedemsvaart verlengt zijn contract met drie seizoenen. Hij volgde afgelopen zomer Rob Coulier op, die na achttien seizoenen afscheid nam. Hulleman en Hoogeveen waren geen onbekenden van elkaar. Begin jaren tachtig was hij ook al actief als speler […]

HAREN – Be Quick 1887 gaat de competitie uitspelen in een regionale poule van acht clubs. Dat heeft de KNVB bekend gemaakt. Alle eerdere uitslagen worden geschrapt. De KNVB hield onlangs een inventarisatie bij de topamateurs hoe zij de competitie wilden afmaken die door de coroncrisis is stil gelegd. Er waren drie scenario’s. Lees hier […]

NOORDWIJK – Nadat door beide partijen werd uitgesproken dat er totaal nog geen reden was om de samenwerking te beëindigen, is besloten dat Kees Zethof ook volgend seizoen als hoofdtrainer bij Noordwijk werkzaam zal zijn. Uiteraard hopen beide partijen dat er snel weer getraind en gevoetbald kan gaan worden om een vervolg te geven aan […]

REGIO – Gekscherend wordt wel eens gezegd dat Nederland 16 miljoen bondscoaches heeft daarmee aangevend dat bijna iedereen wel een uitgesproken mening heeft over zaken die zich afspelen in de voetballerij. Op TweeNul merken we ook maar al te vaak dat er heel veel liefhebbers zijn die een prima verslag kunnen schrijven maar daarnaast ook […]

Print dit bericht Print dit bericht

13-02-2020: Beetgum met 10 man naar winst

Afgelopen zaterdag 8 februari 2020 behaalde Beetgum 1 een zwaarbevochten winst op WWS 1.

In de eerste helft kwam Beetgum goed uit de startblokken, maar het veld werkte niet echt mee om tot goed combinatievoetbal te komen en WWS kwam meer in de wedstrijd. Na 20 minuten wist WWS via een vrije trap op 1-0 te komen.

Voor rust raakte WWS nog het houtwerk en ook Beetgum kreeg een paar kansjes, uit een mooie aanval kon Jort Dijkstra de bal in de kruising krullen. (1-1 ruststand).

Vijf minuten na rust ontving diezelfde Jort Dijkstra na een lichte overtreding zijn 2de gele kaart en moest Beetgum met 10 man verder.

Door de man minder moest de tactiek wat worden aangepast, in de 66ste minuut scoorde Robin Bruinsma de 1-2. Niet lang daarna benutte Robby Efde een toegekende strafschop na een overtreding op Robin Bruinsma. (1-3)

Met nog een kwartier te spelen was het WWS dat volop de lange bal zocht en kon in de 89ste minuut de 2-3 maken, ook ontving een speler van WWS zijn 2de gele kaart.

Na een paar spannende slotminuten bleef de stand ongewijzigd en kon Beetgum zijn 3de winstpartij na de winterstop behalen, een mooie teamprestatie.

Door de winst stijgt het team van hoofdtrainer Danny Span naar de 3de plaats op de ranglijst. Er wacht Beetgum nu vier thuiswedstrijden op een rij, de eerste tegenstander komende zaterdag 15 februari is Lions’66.

De balsponsor is: BENTACERA

Aftrap op Sportcomplex ’t Bosk: 14.30 uur

Image-1