komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. Zaterdag 18 juli TEO 2 – SGV 2, 12.30 uur TEO – SGV, 14.30 uur Zaterdag 1 augustus TEO – WVV, 14.30 uur Flevo Boys – ACV, 13.00 uur Zondag 2 augustus Hoogeveen – DEM, 14.00 uur Oldeholtpade – THOR, 14.00 uur Dinsdag 4 augustus HHC Hardenberg […]

REGIO – Op zoek naar een tegenstander voor een oefenwedstrijd en snel een tegenstander vinden? Stuur een bericht naar redactie@tweenul.nl, voorzien van clubnaam, aanvangstijdstip en contactgegevens. Vermeld daarbij ook of het gaat om een uit- of thuiswedstrijd en welk niveau de voorkeur heeft. De oproepkalender wordt dagelijks bijgewerkt. Dinsdag 14 juli Jubbega JO15-1. (thuis). Niveau: hoofdklasse/1e […]

LEEUWARDEN – Leeuwarder Zwaluwen is voor komend seizoen op zoek naar een assistent-trainer voor het eerste herenelftal. Het eerste elftal komt uit in de eerste klasse en bestaat uit een jong maar zeer gemotiveerd en gedreven team. Lees hier het volledige bericht.

REGIO – Scheidsrechter Martin Rozema zoekt in de maand augustus oefenwedstrijden. Niveau: eerste/tweede/derde klasse. Contact: 06-10817174.

REGIO – Gekscherend wordt wel eens gezegd dat Nederland 16 miljoen bondscoaches heeft daarmee aangevend dat bijna iedereen wel een uitgesproken mening heeft over zaken die zich afspelen in de voetballerij. Op TweeNul merken we ook maar al te vaak dat er heel veel liefhebbers zijn die een prima verslag kunnen schrijven maar daarnaast ook […]

Print dit bericht Print dit bericht

13-02-2020: Beetgum met 10 man naar winst

Afgelopen zaterdag 8 februari 2020 behaalde Beetgum 1 een zwaarbevochten winst op WWS 1.

In de eerste helft kwam Beetgum goed uit de startblokken, maar het veld werkte niet echt mee om tot goed combinatievoetbal te komen en WWS kwam meer in de wedstrijd. Na 20 minuten wist WWS via een vrije trap op 1-0 te komen.

Voor rust raakte WWS nog het houtwerk en ook Beetgum kreeg een paar kansjes, uit een mooie aanval kon Jort Dijkstra de bal in de kruising krullen. (1-1 ruststand).

Vijf minuten na rust ontving diezelfde Jort Dijkstra na een lichte overtreding zijn 2de gele kaart en moest Beetgum met 10 man verder.

Door de man minder moest de tactiek wat worden aangepast, in de 66ste minuut scoorde Robin Bruinsma de 1-2. Niet lang daarna benutte Robby Efde een toegekende strafschop na een overtreding op Robin Bruinsma. (1-3)

Met nog een kwartier te spelen was het WWS dat volop de lange bal zocht en kon in de 89ste minuut de 2-3 maken, ook ontving een speler van WWS zijn 2de gele kaart.

Na een paar spannende slotminuten bleef de stand ongewijzigd en kon Beetgum zijn 3de winstpartij na de winterstop behalen, een mooie teamprestatie.

Door de winst stijgt het team van hoofdtrainer Danny Span naar de 3de plaats op de ranglijst. Er wacht Beetgum nu vier thuiswedstrijden op een rij, de eerste tegenstander komende zaterdag 15 februari is Lions’66.

De balsponsor is: BENTACERA

Aftrap op Sportcomplex ’t Bosk: 14.30 uur

Image-1