komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – De huidige competities in de Tweede en Derde Divisie en de Hoofdklasse worden niet meer uitgespeeld. Dat heeft het bestuur amateurvoetbal, na inventarisatie onder alle deelnemende verenigingen en in overleg met de belangenverenigingen CVTD en het COH besloten. Aanleiding hiervoor is de situatie waarin het amateurvoetbal als gevolg van de coronapandemie al geruime […]

REGIO – Op de hoogte blijven van het laatste amateurvoetbalnieuws? Volg ons naast Twitter op Facebook!

REGIO – De vrouwen van Someren/NWC moeten op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Boegbeeld Ivo Veltrop heeft bekend gemaakt zijn aflopende contract niet te verlengen bij de hoofdklasser. Na dertien seizoenen komt er een einde aan de samenwerking tussen Veltrop en Someren. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

OUDE PEKELA – Op 20 mei 2020 bestond Noordster 100 jaar. De jubileumcommissie was al geruime tijd bezig om een passend en bruisend eeuwfeest te organiseren. Het programma rond het Hemelvaartweekend stond vast en de voorbereidingen waren in een afrondende fase. Helaas kon het door de coronacrisis geen doorgang vinden. Snel was het besluit genomen […]

KATWIJK – Na afloop van het lopende voetbaljaar zal Joey Ravensbergen vertrekken bij Quick Boys. Dat heeft de linkervleugelverdediger aan de Technische Commissie laten weten. Daarmee komt een einde aan de jarenlange samenwerking tussen Quick Boys en Ravensbergen. De Katwijker maakt sinds het seizoen 2014-2015 deel uit van de selectie van het eerste elftal. Destijds […]

Print dit bericht Print dit bericht

27-02-2020: FIFA toernooi JO-13 en JO-16

Op vrijdag 21 februari was er voor de JO-13 en JO-16 een FIFA toernooi georganiseerd!

2

Er werd in 3 poules van 5 gestreden voor een plek in de finale poule! Er waren spannende wedstrijden bij tussen teams als Barcelona, Liverpool, Juventus en ga zo maar door.

4

Nadat iedere deelnemer uit de poule tegen elkaar had gevoetbald was het tijd om de punten te tellen en te kijken wie er door zouden gaan naar de finale poule.

In poule 1 was dit Nyk, in poule 2 Riemer en in poule 3 Jesse Tjibbe. Nyk (Liverpool) mocht het in de eerste wedstrijd van de finale opnemen tegen Jesse Tsjibbe (PSG) deze wedstrijd werd gewonnen door Nyk. Als Nyk de 2e wedstrijd ook wist te winnen van Riemer (Barcelona) was hij de winnaar van het fifa toernooi.

In een spannende wedstrijd wist Nyk te winnen en was hiermee de winnaar van het toernooi! Riemer en Jesse Tjibbe speelden de laatste wedstrijd voor het zilver en brons, en deze werd gewonnen door Riemer!

3

De grootste nederlaag van de avond kwam op naam van Robby Efdé te staan die met 6-2 werd afgedroogd door Nyk.

1

 

Al met al was het een geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar!