komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

HAREN – In december en januari wordt er door Voetbalcenter Meerstad een zesdaagse cursus gegeven bij Helpman. Op de zondagmorgen wordt er techniektraining gegeven met veel individuele begeleiding. Coördinatie, handelingssnelheid, functionele techniek, pass en trap-vormen, 1 tegen 1 en meer. Lees hier het volledige bericht.

REGIO – Wat was je mooiste goal? Waar moet een goede spits aan voldoen? En waarom ben je eigenlijk gestopt? Deze en vele andere vragen stelde voetballiefhebber Rick Ardesch aan 50 ‘regionale giganten’ uit het amateurvoetbal. Op 29 oktober verschijnt zijn boekje ‘Balkunstenaars’.  Lees hier het volledige bericht. Bron: Tubantia.

REGIO – Thijs de Jong en André van den Ende bespreken in Dug Out van Sport Noord elke zondag de hoofd- maar vooral ook bijzaken uit de sport. Ze sparen niemand, ook zichzelf niet… Dit seizoen testen ze de kantines van de noordelijke amateurvoetbalverenigingen. In de zesde aflevering is de kantine van Gorecht uit Haren […]

HELMOND – Over toewijding gesproken. Begin deze maand bezocht Nico Docters van Leeuwen nog zijn laatste wedstrijd van HVV Helmond, uit bij Bruheze. Van tevoren had de club al moeten aangeven welke 30 mensen zouden komen, daar zat Nico niet bij. Maar: ,,In de tweede helft was Nico daar, kwam hij buiten het hek kijken […]

REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. Zaterdag 14 november SV Mussel – Noordscheschut 2, 14.00 uur

Print dit bericht Print dit bericht

26-05-2020: Samenwerking tussen Beetgum en CVO

Afgelopen week is een samenwerkingsverband tussen beide buurverenigingen tot stand gekomen en getekend.

Het samenwerkingsverband heeft alleen betrekking op de vrouwentak van beide clubs. Vorig jaar in de winterstop werden al gesprekken gevoerd tussen beide clubs.

De reden om te gaan samenwerken ligt in het feit dat de ervaring was dat beide clubs soms een probleem hadden met het aantal speelsters voor hun vrouwenteam. Vaak hadden de dames te veel wissels en een andere keer te weinig.

Door de samenwerking hopen we dat beide teams met voldoende speelsters in hun eigen competitie hun wedstrijden kunnen spelen. De samenwerking maakt het namelijk mogelijk om onderling speelsters uit te wisselen. We zijn van mening dat, door de vrouwenteams samen te laten trainen en voetballen, het voortbestaan van beide teams een grotere kans van slagen heeft. Daarnaast wordt ernaar gestreefd om voor de speelsters enkele gezamenlijke activiteiten te organiseren.

Over de verdere invulling van dit project worden de desbetreffende speelsters via de Technische Commissies  van beide verenigingen nader geïnformeerd. Uitgangspunt blijft dat de speelsters zoveel mogelijk in hun huidige team blijven spelen.

Wij hopen dat deze samenwerking op een groot draagvlak mag rekenen en in goede harmonie tot mooie successen gaat leiden.

Vriendelijke groet, Technische Commissie v.v. Beetgum

Samenwerkingsverband ondertekend (Corona-proof) Dennis Torensma (Voorzitter CVO) Marten Bloem (TC v.v. Beetgum)

Samenwerkingsverband ondertekend (Corona-proof)
Dennis Torensma (Voorzitter CVO)
Marten Bloem (TC v.v. Beetgum)