komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. Zaterdag 18 juli TEO 2 – SGV 2, 12.30 uur TEO – SGV, 14.30 uur Zaterdag 1 augustus TEO – WVV, 14.30 uur Flevo Boys – ACV, 13.00 uur Zondag 2 augustus Hoogeveen – DEM, 14.00 uur Oldeholtpade – THOR, 14.00 uur Dinsdag 4 augustus HHC Hardenberg […]

REGIO – TweeNul.nl publiceert van zoveel mogelijk clubs de oefenprogramma’s. Voorwaarde is wel dat de verenigingen hun oefenschema aanleveren. Oefenprogramma’s kunnen gemaild worden naar: redactie@tweenul.nl. Geef naast de speeldatum ook aan hoe laat het oefenduel wordt gespeeld. Op zoek naar een tegenstander? Mail een oproep naar redactie@tweenul.nl.

REGIO – De KNVB heeft de gewijzigde speeldagenkalender voor de Tweede- en Derde Divisie bekend gemaakt. Daarin zijn drie midweekse inhaalronden ingepland en is ook duidelijkheid over de winterstop periode. Het seizoen start op 29 en 30 augustus met de 1e kwalificatieronde van de KNVB Beker. Het weekend erna, op 5 en 6 september, start […]

SPIJKENISSE – Voetballer Daniel Wissel uit Middelburg produceerde zaterdag een hattrick voor zijn nieuwe club ASWH. In het laatste kwartier van de oefenwedstrijd tegen hoofdklasser Spijkenisse tilde hij de score van 0-1 naar 0-4. In het tweede oefenduel van ASWH kwam Wissel halverwege in het veld. In de 76ste minuut zette hij ASWH op 0-2, […]

KAMPEN – Het vlaggenschip van DESZ speelde afgelopen zaterdag in Kampen tegen eerste klasser Go Ahead Kampen. Door de werkzaamheden op Sportpark de Cingellanden werd deze wedstrijd afgewerkt in Kampen. Ruim 200 voetbalsupporters waren afgekomen op dit oefenduel. Na 17 weken geen wedstrijd te hebben gespeeld werd er omstreeks 12:30 afgetrapt. De verhoudingen bleken na […]

Print dit bericht Print dit bericht

17-06-2020: In memoriam: Cor de Vries

In memoriam: Cor de Vries

(1959 – 2020)

Op vrijdag 12 juni is Cor de Vries overleden. Cor is slechts 60 jaar oud geworden.

Cor de Vries uit Ingelum, afkomstig uit de Trynwâlden, was altijd in de weer met voetbal. Cor was een talentvolle keeper en keepte o.a. bij v.c. Trynwâlden en v.v. Dronryp.

Cor beleefde veel plezier aan het spelletje en kon er ook smakelijk over vertellen. Een plakboek met allerlei krantenknipsels en foto’s leverden ook op papier het bewijs van een indrukwekkende carrière.

Ook bij onze club was Cor vaak te vinden. Veelal met Wieke, zijn vrouw, aan zijn zijde. Samen bezochten ze trouw de thuis- en uitwedstrijden van het 1e elftal. Maar ook de andere wedstrijden die gespeeld werden op ’t Bosk, bekeek Cor graag samen met de Old Boys. Vlak voor het laatste fluitsignaal hadden zij hun ronde om het voetbalveld voltooid en konden ze de kantine in.

Cor

Daarnaast was Cor enkele jaren keeperstrainer voor alle keepers van de v.v. Beetgum. Tevens was Cor enthousiast lid van de Old Boys. Vele legendarische feesten en busreizen zijn door hen georganiseerd.

Maar ook als er geen groot feest was, waren Cor en Wieke na de zaterdagmiddagwedstrijd in de kantine te vinden. Even een slokje en een praatje.

Cor droeg 7 dagen per week de v.v. Beetgum sjaal.

Wat zal Cor gemist worden op de club….

We wensen Wieke en de kinderen heel veel sterkte met dit zware verlies.

Bestuur v.v. Beetgum