bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Binnenkort start de ‘Soccer Academy 4 Girls’ met de najaarscursus. Heb je interesse? Geef je dan snel op voor de Open Training op vrijdag 21 augustus.

REGIO – Mail uitslagen van oefenwedstrijden naar redactie@tweenul.nl. THOS – Heiligerlee 4-0 Onstwedder Boys – FC Ter Apel’96 2-4.    

CUIJK – Jordie van der Laan is op proef in Denemarken. De voetballer uit Cuijk traint sinds woensdag mee bij Hobro IK, dat afgelopen seizoen is gedegradeerd uit de Superligaen (hoogste niveau). Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

UTRECHT – Twaalf nieuwe spelers, zeventien spelers die werden uitgezwaaid en een nieuwe trainer voor de groep. Je kunt met recht zeggen dat Hercules afgelopen zomer een metamorfose heeft ondergaan. Toch lijkt de ploeg met al die nieuwelingen al redelijk ingespeeld en is de hand van de nieuwe trainer al zichtbaar. De 1-0 oefenzege van […]

TERNEUZEN – Voetbalvereniging Terneuzen viert dit jaar het honderdjarig bestaan, maar moest na de corona-uitbraak meerdere geplande festiviteiten annuleren. Het jubileumtoernooi, met eerste elftallen van een aantal clubs uit de gemeente Terneuzen, gaat zaterdag wel door. Vanaf 10.00 uur komen naast gastheer Terneuzen (derde klasse zondag) ook buurman Terneuzense Boys (eerste klasse zaterdag), derdeklasser Zaamslag […]

Print dit bericht Print dit bericht

09-07-2020: Vele handen maken licht werk

Kaatsvereniging OKK, voetbalvereniging vv Beetgum en de Doarpsbelangen van Bitgum en Bitgummole vormen samen de Beheerscommissie Sportcomplex It Bosk te Bitgum. De beheerscommissie is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het gehele sportcomplex. Het betreft zowel de sportvelden, de aangrenzende beplanting en de op het complex staande gebouwen. Voor het groenonderhoud en de reguliere onderhoudswerkzaamheden kan een beroep worden gedaan op meerdere vrijwilligers. Er zijn echter ook onderhoudswerkzaamheden die jaarlijks of onregelmatig aandacht vragen maar waarvoor meer nodig is dan de inzet van de vaste vrijwilligers.

Foto gemaakt door Bitgumernijs Harm

Foto gemaakt door Bitgumernijs Harm

Wat zou het mooi zijn als leden van de verenigingen en inwoners van onze dorpen bereid zijn om zo nu en dan de handen uit de mouwen te steken voor het verrichten van werkzaamheden die één of twee keer per jaar moeten plaatsvinden. We organiseren dan een “ putsjedag “ waarop diverse klusjes kunnen worden opgepakt. Het kan gaan om schoonmaakwerkzaamheden, schuur- en schilderwerk, het opruimen van overtollig materiaal, straatwerk en overig klein onderhoud. Alles vindt plaats in een ontspannen sfeer waarbij een ieder zijn capaciteiten op de juiste waarde worden geschat. En natuurlijk wordt de putsjedag afgesloten met een hapje en een drankje. Voor dit jaar is besloten  om op zaterdag 15 augustus a.s. het sportcomplex daar waar nodig van een facelift te voorzien. Wij starten die dag rond 8.30 uur.

Wij rekenen op de aanmelding van vele vrijwilligers met het verzoek om bij één van onderstaande contactpersonen aan te geven of je van de partij bent. Ook voor vragen kun je bij hun terecht.

Gerben Janzen, 06 83794544 of info@timmerbedrijfjanzen.nl of

Doeke de Jong, 06 11341233 of doekedejong61@gmail.com

De beheerscommissie is van mening dat het sportcomplex een basisvoorziening in onze dorpen is die een grote toegevoegde waarde heeft voor de leefbaarheid in onze dorpen. En daar zijn we best trots op. Laten we dit met elkaar zo houden en laat zien dat dit jou ook wat waard is.

De Beheerscommissie Sportcomplex It Bosk.