komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

HULSEN/HELLENDOORN – Hellendoorner Gerrit Westenberg sloeg ondanks zijn hoge leeftijd geen thuiswedstrijd van Hulzense Boys over. Hij had een vaste plek bij het raam in de bestuurskamer in het clubgebouw op sportpark Smidserve. De clubman in hart en nieren, die in 2004 werd benoemd tot erelid, overleed op woensdag 13 januari op 95-jarige leeftijd in […]

ARNHEM – Esen Gürbüz voert de top-100 van de topscorers in de periode 2010-2020 in de regio Arnhem aan. De ex-speler van onder meer FC Presikhaaf en SC Veluwezoom scoorde in die periode 120 doelpunten. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

VEENENDAAL – DOVO heeft zich versterkt met Bart Westerlaken en Nick Hak. Middenvelder Westerlaken komt over van Achilles Veen, Nick Hak is bezig aan zijn eerste seizoen bij het Utrechtse Hercules. Nick Hak maakte in dit, afgebroken, seizoen in vijf duels twee doelpunten voor Hercules, dat uitkomt in de derde divisie zondag. Hij kwam als […]

REGIO – Gekscherend wordt wel eens gezegd dat Nederland 16 miljoen bondscoaches heeft daarmee aangevend dat bijna iedereen wel een uitgesproken mening heeft over zaken die zich afspelen in de voetballerij. Op TweeNul merken we ook maar al te vaak dat er heel veel liefhebbers zijn die een prima verslag kunnen schrijven maar daarnaast ook […]

HELMOND – Het sportpark van Brandevoort vergroenen en verduurzamen staat hoog op de agenda, net als het nog meer benadrukken van de sociale functie in de wijk en het aanbieden van andere nieuwe sporten. Aan ambities geen gebrek bij het nieuwe bestuur.  Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

Print dit bericht Print dit bericht

21-08-2020: Coronamaatregelen Sportcomplex ‘it Bosk’

Naast de regelgeving van het RIVM en Veiligheidsregio Fryslan zijn onderstaande maatregelen extra van toepassing op ons sportcomplex:

 • Gebruik bij alles wat je doet je gezonde verstand.
 • Heb je klachten? Of ben je in nauw contact geweest bij iemand me Corona? Blijf thuis en laat je testen.
 • Mocht u verdacht zijn of de diagnose van het coronavirus hebben gekregen, meld dit dan bij de voorzitter van het desbetreffende bestuur.
 • Was geregeld je handen en gebruik desinfectiemiddel.
 • Ben je 18 jaar of ouder? Houd 1,5 meter afstand op het gehele sportcomplex.
 • De 1,5 meter geld niet voor sporters tijdens training of wedstrijd.
 • In de kleedkamers moeten sporters van 18 jaar en ouder 1,5 meter afstand houden. De elftallen dienen dan ook in 2 groepen te douchen en om te kleden.
 • Omkleden en douchen zoveel mogelijk thuis.
 • Maximaal 8 personen tegelijk in de kleedkamer, maximaal 4 tegelijk te douchen.
 • Op het terras is het verplicht om de zitplaatsen te gebruiken, staan is niet toegestaan.
 • Gebruik de looplijnen in de kantine.
 • Er is de mogelijkheid om je in de kantine te registreren, zodat er contact met je opgenomen kan worden bij een eventuele corona besmetting.

We zijn blij dat we eindelijk weer mogen beginnen en willen dat natuurlijk graag zo houden! Daarom rekenen we op jullie begrip en gaan we er vanuit dat iedereen zijn gezonde verstand gebruikt en zich aan de regels houdt. poster-richtlijnen-sportaccommodatie

OKK Bitgum

v.v. Beetgum