komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

HULSEN/HELLENDOORN – Hellendoorner Gerrit Westenberg sloeg ondanks zijn hoge leeftijd geen thuiswedstrijd van Hulzense Boys over. Hij had een vaste plek bij het raam in de bestuurskamer in het clubgebouw op sportpark Smidserve. De clubman in hart en nieren, die in 2004 werd benoemd tot erelid, overleed op woensdag 13 januari op 95-jarige leeftijd in […]

ARNHEM – Esen Gürbüz voert de top-100 van de topscorers in de periode 2010-2020 in de regio Arnhem aan. De ex-speler van onder meer FC Presikhaaf en SC Veluwezoom scoorde in die periode 120 doelpunten. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

VEENENDAAL – DOVO heeft zich versterkt met Bart Westerlaken en Nick Hak. Middenvelder Westerlaken komt over van Achilles Veen, Nick Hak is bezig aan zijn eerste seizoen bij het Utrechtse Hercules. Nick Hak maakte in dit, afgebroken, seizoen in vijf duels twee doelpunten voor Hercules, dat uitkomt in de derde divisie zondag. Hij kwam als […]

REGIO – Gekscherend wordt wel eens gezegd dat Nederland 16 miljoen bondscoaches heeft daarmee aangevend dat bijna iedereen wel een uitgesproken mening heeft over zaken die zich afspelen in de voetballerij. Op TweeNul merken we ook maar al te vaak dat er heel veel liefhebbers zijn die een prima verslag kunnen schrijven maar daarnaast ook […]

HELMOND – Het sportpark van Brandevoort vergroenen en verduurzamen staat hoog op de agenda, net als het nog meer benadrukken van de sociale functie in de wijk en het aanbieden van andere nieuwe sporten. Aan ambities geen gebrek bij het nieuwe bestuur.  Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

Print dit bericht Print dit bericht

29-08-2020: Vanmiddag start beker voor Beetgum 1

Vanmiddag zaterdag 29 augustus om 14.30 uur bekerwedstrijd van Beetgum 1 tegen Foarut 1 op sportcomplex Schatzenburg.

Het kan een bijzondere wedstrijd worden na de wereldwijde mediabelangstelling voor 19-jarige Ellen Fokkema die bij Foarut 1 haar unieke debuut kan maken als eerste voetbalster in de A-categorie mannenvoetbal. Bij Foarut is John Hofte hoofdtrainer, John Hofte is 4 seizoenen lang trainer geweest van Beetgum 1.

Voor het Beetgum van hoofdtrainer Tiede Dijkstra is het de eerste officiële wedstrijd. Twee oefenwedstrijden werden er gespeeld.

Vandaag de eerste officiële wedstrijd voor Tiede Dijkstra als hoofdtrainer v.v. Beetgum

Vandaag de eerste officiële wedstrijd voor Tiede Dijkstra als hoofdtrainer v.v. Beetgum

Tegen WTOC 1 werd er 3-2 verloren (doelpunten: Jelle Wim de Vries en Robin Bruinsma). Afgelopen dinsdag 25 augustus werd er met 3-1 gewonnen van Harlingen 1 van trainer Stef Hansma (doelpunten: Jelle Wim de Vries, Robin Bruinsma en Robby Efde).

Uiteraard gelden er ook op het sportcomplex Schatzenburg de nodige corona maatregelen

Aftrap Foarut 1 – Beetgum 1 vanmiddag 14.30 uur