komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

HULSEN/HELLENDOORN – Hellendoorner Gerrit Westenberg sloeg ondanks zijn hoge leeftijd geen thuiswedstrijd van Hulzense Boys over. Hij had een vaste plek bij het raam in de bestuurskamer in het clubgebouw op sportpark Smidserve. De clubman in hart en nieren, die in 2004 werd benoemd tot erelid, overleed op woensdag 13 januari op 95-jarige leeftijd in […]

ARNHEM – Esen Gürbüz voert de top-100 van de topscorers in de periode 2010-2020 in de regio Arnhem aan. De ex-speler van onder meer FC Presikhaaf en SC Veluwezoom scoorde in die periode 120 doelpunten. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

VEENENDAAL – DOVO heeft zich versterkt met Bart Westerlaken en Nick Hak. Middenvelder Westerlaken komt over van Achilles Veen, Nick Hak is bezig aan zijn eerste seizoen bij het Utrechtse Hercules. Nick Hak maakte in dit, afgebroken, seizoen in vijf duels twee doelpunten voor Hercules, dat uitkomt in de derde divisie zondag. Hij kwam als […]

REGIO – Gekscherend wordt wel eens gezegd dat Nederland 16 miljoen bondscoaches heeft daarmee aangevend dat bijna iedereen wel een uitgesproken mening heeft over zaken die zich afspelen in de voetballerij. Op TweeNul merken we ook maar al te vaak dat er heel veel liefhebbers zijn die een prima verslag kunnen schrijven maar daarnaast ook […]

HELMOND – Het sportpark van Brandevoort vergroenen en verduurzamen staat hoog op de agenda, net als het nog meer benadrukken van de sociale functie in de wijk en het aanbieden van andere nieuwe sporten. Aan ambities geen gebrek bij het nieuwe bestuur.  Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

Print dit bericht Print dit bericht

29-09-2020: Beetgum 1 wint ook 2de competitiewedstrijd

Zaterdag 26 september 2020 behaalde Beetgum de 2de overwinning door de uitwedstrijd tegen Wardy met 2-4 te winnen.

Hoofdtrainer Tiede Dijkstra en zijn staf hadden nog een paar afwezigen maar Beetgum had in de eerste helft een duidelijk veldoverwicht en meer balbezit. Tot veel uitgespeelde kansen kwam het echter niet. Het was Wardy dat in de 23ste minuut op voorsprong kwam en het duurde tot de laatste minuut voor rust voor Beetgum via Geert Jan de Vries de gelijkmaker kon scoren (ruststand 1-1).

Na rust creëerde Beetgum meer kansen en door een penalty van Jort Dijkstra en een doelpunt van invaller Bauke Pietersma liep Beetgum uit naar een 1-3 voorsprong. Door de 2-3 in de 86ste minuut werd het nog even spannend, maar in de slotminuut gooide Beetgum door een doelpunt van Geert Jan de Vries de wedstrijd op slot. (eindstand 2-4).

penalty Jort Dijkstra (eindstand Wardy-Beetgum 2-4)

penalty Jort Dijkstra (eindstand Wardy-Beetgum 2-4)

Beetgum zal de komende wedstrijden verder werken aan het inslijpen van automatismen en gezien de stijgende lijn kan het nog een mooi seizoen worden.

Komende zaterdag 3 oktober komt Marrum op bezoek op het sportcomplex ’t Bosk. De verschillen op de ranglijst zijn na 2 wedstrijden uiteraard nog klein, rond 16.30 uur zal het duidelijk zijn of Beetgum weer 3 punten kan bijschrijven.