komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

HULSEN/HELLENDOORN – Hellendoorner Gerrit Westenberg sloeg ondanks zijn hoge leeftijd geen thuiswedstrijd van Hulzense Boys over. Hij had een vaste plek bij het raam in de bestuurskamer in het clubgebouw op sportpark Smidserve. De clubman in hart en nieren, die in 2004 werd benoemd tot erelid, overleed op woensdag 13 januari op 95-jarige leeftijd in […]

ARNHEM – Esen Gürbüz voert de top-100 van de topscorers in de periode 2010-2020 in de regio Arnhem aan. De ex-speler van onder meer FC Presikhaaf en SC Veluwezoom scoorde in die periode 120 doelpunten. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

VEENENDAAL – DOVO heeft zich versterkt met Bart Westerlaken en Nick Hak. Middenvelder Westerlaken komt over van Achilles Veen, Nick Hak is bezig aan zijn eerste seizoen bij het Utrechtse Hercules. Nick Hak maakte in dit, afgebroken, seizoen in vijf duels twee doelpunten voor Hercules, dat uitkomt in de derde divisie zondag. Hij kwam als […]

REGIO – Gekscherend wordt wel eens gezegd dat Nederland 16 miljoen bondscoaches heeft daarmee aangevend dat bijna iedereen wel een uitgesproken mening heeft over zaken die zich afspelen in de voetballerij. Op TweeNul merken we ook maar al te vaak dat er heel veel liefhebbers zijn die een prima verslag kunnen schrijven maar daarnaast ook […]

HELMOND – Het sportpark van Brandevoort vergroenen en verduurzamen staat hoog op de agenda, net als het nog meer benadrukken van de sociale functie in de wijk en het aanbieden van andere nieuwe sporten. Aan ambities geen gebrek bij het nieuwe bestuur.  Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

Print dit bericht Print dit bericht

01-10-2020: Update coronamaatregelen

Het kabinet heeft maandagavond 28 september een aantal extra maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze extra maatregelen gaan in vanaf dinsdag 29 september 18:00 uur en gelden minimaal voor de komende drie weken.

corona

Voor het voetbal betekent dit: Er is geen publiek meer toegestaan bij trainingen en wedstrijden en alle sportkantines zijn dicht.

Voor, tijdens en na wedstrijden is er dus geen publiek toegestaan. Dit geldt ook voor ouders/verzorgers. Op het publiek na zijn alleen personen welkom die een rol hebben bij de organisatie van de wedstrijden/trainingen. Naast de spelers is dat de gebruikelijke bezetting van leiders, stafleden, scheidsrechters, bestuursleden, vrijwilligers en/of chauffeurs. Ouders verzorgers die hun kinderen naar een training of thuiswedstrijd brengen, moeten hun kinderen bij de ingang van het sportcomplex afzetten en mogen het terrein niet op. Het verzoek is om vlak voor de, door de leider aangegeven tijd aanwezig te zijn en om na de wedstrijd (en het douchen) direct het terrein te verlaten.

Bij uitwedstrijden van jeugdleden vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Beperk de aanwezigheid van ouders/begeleiders tot het noodzakelijke om spelers op de wedstrijd locatie te krijgen.

De kantine is tijdens trainingen en wedstrijden gesloten. Spelers die wat willen eten of drinken, moeten dit zelf meenemen. Ook in de pauze wordt er geen limonade of thee aangeboden. De kleedkamers zijn wel open en er mag ook gedoucht worden.

Het liefst hebben we natuurlijk dat er zoveel mogelijk ouders, pakes, beppes, omkes, tantes, vriendjes, vriendinnetjes en andere belangstellende komen kijken, maar dat kan mag helaas de komende weken even niet. Het belangrijkste is dat de jeugd wel kan blijven voetballen en plezier maken. Laten we hopen dat iedereen snel weer welkom is om bij de wedstrijden te kijken en dat we weer een hapje en een drankje kunnen halen bij Klaske en haar vrijwilligersleger.

Met vriendelijke groet,
De Jeugdcommissie