komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

HULSEN/HELLENDOORN – Hellendoorner Gerrit Westenberg sloeg ondanks zijn hoge leeftijd geen thuiswedstrijd van Hulzense Boys over. Hij had een vaste plek bij het raam in de bestuurskamer in het clubgebouw op sportpark Smidserve. De clubman in hart en nieren, die in 2004 werd benoemd tot erelid, overleed op woensdag 13 januari op 95-jarige leeftijd in […]

ARNHEM – Esen Gürbüz voert de top-100 van de topscorers in de periode 2010-2020 in de regio Arnhem aan. De ex-speler van onder meer FC Presikhaaf en SC Veluwezoom scoorde in die periode 120 doelpunten. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

VEENENDAAL – DOVO heeft zich versterkt met Bart Westerlaken en Nick Hak. Middenvelder Westerlaken komt over van Achilles Veen, Nick Hak is bezig aan zijn eerste seizoen bij het Utrechtse Hercules. Nick Hak maakte in dit, afgebroken, seizoen in vijf duels twee doelpunten voor Hercules, dat uitkomt in de derde divisie zondag. Hij kwam als […]

REGIO – Gekscherend wordt wel eens gezegd dat Nederland 16 miljoen bondscoaches heeft daarmee aangevend dat bijna iedereen wel een uitgesproken mening heeft over zaken die zich afspelen in de voetballerij. Op TweeNul merken we ook maar al te vaak dat er heel veel liefhebbers zijn die een prima verslag kunnen schrijven maar daarnaast ook […]

HELMOND – Het sportpark van Brandevoort vergroenen en verduurzamen staat hoog op de agenda, net als het nog meer benadrukken van de sociale functie in de wijk en het aanbieden van andere nieuwe sporten. Aan ambities geen gebrek bij het nieuwe bestuur.  Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

Print dit bericht Print dit bericht

12-10-2020: Uitstekend Beetgum wint ook 3de wedstrijd

Zaterdag 10 oktober 2020 wist Beetgum de lastige uitwedstrijd tegen Ouwe Syl met 2-4 te winnen.

Traditioneel heeft Beetgum het moeilijk uit tegen Ouwe Syl, vorig seizoen was er een 6-2 nederlaag en alleen in het seizoen 2014-2015 wist Beetgum een wedstrijd te winnen.

Door een tactische zet van trainer Tiede Dijkstra werd de angel uit de aanval van Ouwe Syl gehaald en werd Bauke Reitsma na afloop terecht gekroond tot Man of the Match.

De eerste helft was er nog geen veldoverwicht voor Beetgum en scoorde Beetgum vlak voor rust door Geert Jan de Vries de belangrijke 2-2. Eerder had Walter Snieder Beetgum nog op een 1-0 voorsprong gebracht.

De 2de helft was Beetgum qua inzet en instelling duidelijk de bovenliggende partij en ook voetballend liep het voortreffelijk. Doelpunten van Walter Snieder en Robby Efde zorgden voor een 2-4 eindstand.

Na afloop waren er complimenten voor het team voor deze uitstekende overwinning.

Op de website van Ouwe Syl staat een wedstrijdverslag en foto’s van de wedstrijd.

Verslag en foto’s website Ouwe Syl

Door de 3de overwinning is Beetgum op de ranglijst op de 2de plaats terug te vinden.

Image-1

Komende zaterdag 17 oktober speelt Beetgum thuis tegen de buren van SSS’68. Dinsdagavond 20 oktober wordt de inhaalwedstrijd tegen Marrum op het sportcomplex ’t Bosk gespeeld.