bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – De KNVB schrijft alle verenigingen in voor de Regiocup, maar lang niet alle clubs willen meedoen onder de vlag van de voetbalbond. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

GENEMUIDEN – Rik en Job van Dalfsen zullen komend seizoen geen deel uitmaken van de eerste selectie van SC Genemuiden. De gebroeders gaan op zoek naar een nieuwe uitdaging. Beiden verdedigen al vanaf hun zesde levensjaar de groen-witte clubkleuren en kwamen veelvuldig uit voor de hoofdklasser. Na dit seizoen scheiden de wegen. De jongste broer, […]

HAALDEREN – Van alle Betuwse voetbalclubs hebben de spelers van derdeklasser HAVO veruit het minste profijt van de versoepelde trainingsregels voor sporters. ‘De ‘harde kern’ uit Haalderen is 27 jaar en ouder, Rob Vonk komt zelfs tot twee derde van de selectie van 24 man voor wie er niets verandert. Lees hier het volledige bericht. […]

NIJMEGEN – Nijmegenaar Joris Janssen ruilt komende zomer de ene Brabantse club in voor de ander. De 27-jarige verdediger stapt over van hoofdklasser OJC Rosmalen naar derdedivisionist Gemert. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

HAREN – Ook doelman Robert Smit heeft aangegeven het seizoen 2021-2022 uit te zullen komen voor Be Quick 1887.  De ervaren keeper speelde met ‘the good old’ 1 seizoen in de 3e divisie en de voorgaande 3 seizoenen in de hoofdklasse. Naast dat Smit zijn waarde bewijst als betrouwbare doelman is hij ook betrokken als […]

Print dit bericht Print dit bericht

06-11-2020: Mix toernooi jeugd Jo15 en Mo17

Na een paar weken proberen het toernooi uit te voeren ging het eindelijk los.

De meiden en de jongens vonden het heel leuk en het smaakt naar meer. Met 14 meiden en 12 jongens moest trainer/ manager Jacob veel puzzelwerk doen. Jacob kent beide teams goed. Daarom was er voor gekozen dat hij team indeling ging doen en Samir de velden klaar zou maken.

PHOTO-2020-11-04-17-14-22 (1)

Team indeling als volgt: team Tamara (A) Femke Froukje Sjouke Fedde Mireille en Lars.
Team Judith (B) Niek Hendrik Valerio Lena Janne en Yke
Team Iris(C) Gerben Ivan Riemer Nina Clair en Hester
Team Ylse (D) Mark Roos Yuri Ingrid en Mark.

PHOTO-2020-11-04-17-14-22

Na een fanatieke strijd en veel plezier en veel doel punten kwam er een winnaar.

Het was spannend en leuk tot de laatste seconde. Team Judith 7 punten team Iris 6 punten team Tamara 4 punten en team Ylse helaas met 0 punten.

PHOTO-2020-11-04-17-14-23

Als trainers dachten we dat het genoeg was maar de jongens en de meiden wilden nog meer dus met 10 tegen 10 nog een extra kwartier met grote doelen.

Het was leuk en iedereen heeft mee geholpen met opruimen zoals het hoort en liep gezellig met elkaar terug naar het ballenhok.

Jacob en Samir waren tevreden en de spelers ook.

Groeten Jacob en Samir

PHOTO-2020-11-04-17-14-21