bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – De KNVB schrijft alle verenigingen in voor de Regiocup, maar lang niet alle clubs willen meedoen onder de vlag van de voetbalbond. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

GENEMUIDEN – Rik en Job van Dalfsen zullen komend seizoen geen deel uitmaken van de eerste selectie van SC Genemuiden. De gebroeders gaan op zoek naar een nieuwe uitdaging. Beiden verdedigen al vanaf hun zesde levensjaar de groen-witte clubkleuren en kwamen veelvuldig uit voor de hoofdklasser. Na dit seizoen scheiden de wegen. De jongste broer, […]

HAALDEREN – Van alle Betuwse voetbalclubs hebben de spelers van derdeklasser HAVO veruit het minste profijt van de versoepelde trainingsregels voor sporters. ‘De ‘harde kern’ uit Haalderen is 27 jaar en ouder, Rob Vonk komt zelfs tot twee derde van de selectie van 24 man voor wie er niets verandert. Lees hier het volledige bericht. […]

NIJMEGEN – Nijmegenaar Joris Janssen ruilt komende zomer de ene Brabantse club in voor de ander. De 27-jarige verdediger stapt over van hoofdklasser OJC Rosmalen naar derdedivisionist Gemert. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

HAREN – Ook doelman Robert Smit heeft aangegeven het seizoen 2021-2022 uit te zullen komen voor Be Quick 1887.  De ervaren keeper speelde met ‘the good old’ 1 seizoen in de 3e divisie en de voorgaande 3 seizoenen in de hoofdklasse. Naast dat Smit zijn waarde bewijst als betrouwbare doelman is hij ook betrokken als […]

Print dit bericht Print dit bericht

07-11-2020: Club van 50 mixtoernooi 31 oktober

Zaterdag 31 oktober was de 1e dag van het club van 50 mix toernooi van de jeugd van v.v Beetgum. Vanwege de corona maatregelen, kan de competitie dit seizoen niet meer voortgezet worden. Als alternatief hebben we een mix toernooi georganiseerd, verdeeld in eerste instantie over 2 zaterdagen.
Dankzij de vrijwilligers die normaliter de leiding en trainingen van de teams op zich nemen, konden we een mooi ochtendprogramma vullen met per categorie 3 wedstrijden spelen in gemixte teams.
Onze dank gaat dan ook uit aan hen die er ook nu weer staan voor onze jeugdspelers!
Samen met alle leden van de Jeugdcommissie hebben we er voor kunnen zorgen dat er weer gevoetbald kan worden met een beetje competitie gevoel. Per categorie is er dan ook een individuele dagwinnaars prijs en uiteindelijk ook volgende week zaterdag 7 november wederom een dagwinnaars prijs en een individuele toernooizege mogelijk.
Hieronder de dagwinnaars van zaterdag 31 oktober:
Jo7: Hylke Hoornstra
Jo9: Geert Jesse van der Brug
Jo10: Ruurd van der Heijde
Jo11: Arjen Atsma
Jo13: Douwe Wieling
Mo13: Nynke Wieling en Mirte de Vries
Jo15: Mark Ynema
Mo17: Iris Elzinga, Hester Koster, Inger Kiestra en Lena de Groot.
jo7 jo9 jo10 jo11 jo13 jo15 mo13 mo17