14-12-2020: v.v. Beetgum en Tiede Dijkstra verlengen

In deze bijzondere tijd met het Corona-virus en weinig tot geen voetbal hebben de v.v. Beetgum en Tiede Dijkstra het contract nog een jaar door laten lopen.

Ook in het seizoen 2021-2022 zal Tiede als hoofdtrainer aan het roer van het vlaggenschip van Beetgum staan. Samen met zijn elftalleiders Joshua de Jong en Jan de Groot en vaste assistent scheidsrechter Adamski is het kader Beetgum 1 voor 2021-2022 weer helemaal rond!

(Hoofdtrainer Tiede Dijkstra tekent contract voor seizoen 2021-2022)

Na een mooie oefencampagne en een sterke start in de competitie (3x maal winst) staat Beetgum er goed voor op de ranglijst, een mooie 2e plek in de 5e klasse B. Mede daarom was er voor diverse partijen (bestuur, kader, spelersgroep en Tiede) dan ook totaal geen reden om het huidige contract niet te verlengen.

Wij wensen Tiede Dijkstra, staf en spelersgroep al het succes in de huidige wat vreemde competitie en het beste voor seizoen 2021-2022.

Bestuur v.v. Beetgum