15-12-2020: Corona nieuwsupdate v.v. Beetgum

Hallo,

Gisteravond zijn er verscherpte corona-maatregelen afgekondigd. Dit heeft ook gevolgen voor de activiteiten bij VV Beetgum.

Alle (zaal)trainingen tot 19 januari komen te vervallen. En ook het Berend van der Ploeg toernooi van 02 januari kan niet doorgaan. We vinden het heel jammer, maar het is helaas niet anders.

Laten we hopen dat we door deze lock-down van vijf weken de pandemie weer onder controle krijgen en dat we daarna weer mogen sporten.

Ondanks alle maatregelen wensen we jullie bij deze alsnog fijne feestdagen toe en een gelukkig nieuwjaar vol met mooie, memorabele en gezellige voetbalmomenten op het sportveld.

Met vriendelijke groet,
De Jeugdcommissie