16-12-2020: Beetgum in de race voor winst penaltybokaal

36B1F2DC-E05F-4348-96E9-B273BA6D235D

Afgelopen zaterdag maakte Jort Dijkstra 4 van de 10 penalty’s en eindigde hij bij de beste drie. Komende zaterdag, 19 december, strijdt hij, onder aanvoering van hoofdtrainer Tiede Dijkstra, om een plek in de finale tegen VCR & Ouwe Syl.

Vanaf 1330 word er gestreden om een plek in de felbegeerde finale. Alle drie afgevaardigde spelers van de clubs mogen 5 penalty’s nemen. De beste 2 gaan door!

Rond 1410 is de FINALE. Bij gelijke stand in de vorige ronde komt er een sudden death. In de finale nemen de overgebleven penaltynemers minimaal 5 penalty’s. Bij gelijke stand wederom sudden death en zal er een winnaar zijn!

Die winnaar ontvangt bij de prijsuitreiking rond 1440 dé penaltybokaal uit de handen van de hoofdredacteur van Omrop Fryslan.