komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

Aan het openingsplan van het demissionair kabinet zie je dat er geen voetballer aan te pas is gekomen. Het plan is verstoken van gevoel voor de bal. De hunkering naar de club, het veld, het team en de wedstrijd. Anders valt de schamele positie die sport en daarmee voetbal is toebedeeld in deze planning niet […]

HAAKSBERGEN – Vanille-, Griekse yoghurt- en biscotti-ijs, een topping van lemon en natuurlijk een dot slagroom. IJsmaker Paul Wilderink bedacht een groen-witte ijscoupe voor zijn jarige voetbalclub. HSC’21 wordt dit jaar 100. Lees hier het volledige bericht. Bron: Tubantia.

EMMELOORD – Niets is zo veranderlijk als de mens. Anderhalve maand nadat hij zijn afscheid had aangekondigd is Jeroen van den Berg bijgedraaid. Hij blijft toch hoofdtrainer van SC Emmeloord. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

LICHTENVOORDE – Trainers in het amateurvoetbal houden hart vast. Blijven hun spelers wel gemotiveerd nu corona van geen wijken weet? Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – De spelerscarrousel in het amateurvoetbal draait een stuk minder snel dan gebruikelijk. Veel spelers blijven gewoon zitten waar ze zitten, hopend op een normaal seizoen met promotie en degradatie. Maar her en der zijn er toch wat wisselingen in de laatste dagen. Een opsomming. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

Print dit bericht Print dit bericht

24-02-2021: v.v. Beetgum en Pieter van Althuis verlengen

Goed nieuws voor Beetgum 2.

Nadat hoofdtrainer Tiede Dijkstra in december aangaf bij de v.v. Beetgum te blijven is Pieter van Althuis ook weer trainer van Beetgum 2 voor het seizoen 2021-2022.

Ondanks het gering aantal gespeelde wedstrijden in het lopende seizoen kijken alle partijen positief naar de huidige samenwerking. Het bestuur heeft hierop, in overleg met de spelersgroep en staf, de intentie uitgesproken om te verlengen met trainer Pieter van Althuis.

Pieter van Althuis is klaar voor het seizoen 2021-2022

Pieter van Althuis is klaar voor het seizoen 2021-2022

v.v. Beetgum ziet in Pieter de juiste trainer om de jeugdige selectie verder te brengen en is zeer tevreden over zijn manier van werken en enthousiasme. Zijn visie en denkwijze over voetbal bij deze groep komt overeen met die van de club.

Verder is de goede samenwerking met de hoofdtrainer ook van enorm belang voor het door ontwikkelen van deze talentvolle groep. Wij hopen dan ook dat een aantal spelers in de toekomst de overstap kan maken naar de 1ste  selectie.

Wij als bestuur wensen de 2de selectie, staf en Pieter dit seizoen nog veel succes. We hopen dat er nog een aantal wedstrijden worden gespeeld.

Verder kijken we uit naar seizoen 2021-2022, waar we dan weer veel verwachten van dit 2e elftal van de v.v. Beetgum.

Zou het dan weer een “gewoon” seizoen worden….?

Bestuur v.v. Beetgum