24-02-2021: v.v. Beetgum en Pieter van Althuis verlengen

Goed nieuws voor Beetgum 2.

Nadat hoofdtrainer Tiede Dijkstra in december aangaf bij de v.v. Beetgum te blijven is Pieter van Althuis ook weer trainer van Beetgum 2 voor het seizoen 2021-2022.

Ondanks het gering aantal gespeelde wedstrijden in het lopende seizoen kijken alle partijen positief naar de huidige samenwerking. Het bestuur heeft hierop, in overleg met de spelersgroep en staf, de intentie uitgesproken om te verlengen met trainer Pieter van Althuis.

Pieter van Althuis is klaar voor het seizoen 2021-2022

v.v. Beetgum ziet in Pieter de juiste trainer om de jeugdige selectie verder te brengen en is zeer tevreden over zijn manier van werken en enthousiasme. Zijn visie en denkwijze over voetbal bij deze groep komt overeen met die van de club.

Verder is de goede samenwerking met de hoofdtrainer ook van enorm belang voor het door ontwikkelen van deze talentvolle groep. Wij hopen dan ook dat een aantal spelers in de toekomst de overstap kan maken naar de 1ste  selectie.

Wij als bestuur wensen de 2de selectie, staf en Pieter dit seizoen nog veel succes. We hopen dat er nog een aantal wedstrijden worden gespeeld.

Verder kijken we uit naar seizoen 2021-2022, waar we dan weer veel verwachten van dit 2e elftal van de v.v. Beetgum.

Zou het dan weer een “gewoon” seizoen worden….?

Bestuur v.v. Beetgum