04-03-2021: v.v. Beetgum VR1 zoekt trainer

v.v. Beetgum VR1 (uitkomend in 4de klasse)
zoekt voor het seizoen 2021/2022
Vrouwentrainer
Voor ons vrouwenteam zoeken wij voor het seizoen 2021-2022 een ambitieuze trainer die in het bezit is van het diploma TC 3 of beschikt over trainerservaring.

Taken: verzorgen van twee trainingen per week en de coaching/begeleiding tijdens de wedstrijden.
U heeft als trainer de beschikking over goede trainingsfaciliteiten en gaat aan de slag bij een ambitieuze vrouwenafdeling met een uitstekende accommodatie met veldverlichting.

De meisjes- en vrouwenafdeling van v.v. Beetgum bestaat uit ruim 50 leden verdeeld over 2 meisjes- en 2 vrouwenteams. Vrouwen 2 heeft een samenwerkingsverband met buurvereniging CVO.

Voor verdere informatie kunt u contact op nemen met: Marten Johannes Bloem, seniorencommissie, telefoon 06-41193804.

Sollicitaties met CV kunnen uiterlijk t/m 26 maart 2021 verstuurd worden naar e-mailadres: MJBloem@dediken.nl