06-12-2010: Nieuwjaarstoernooi v.v. Beetgum

Zaterdag 15 januari vindt in de Harnehal in Tzummarum het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi van de v.v. Beetgum plaats.
Dit toernooi is vanaf 15 jaar en alléén voor leden en donateurs van v.v. Beetgum. Aanvang van dit toernooi is om 16.45 uur, de wedstrijden zullen beginnen om 17.00 uur, dus kom op tijd!
Na afloop van het toernooi kan er gezellig nagepraat worden in de kantine van de Harnehal waar voor LIVE muziek wordt gezorgd.Aanmelden kan bij:
Jan Hoogland
Sander Geerdink