bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

TIEL – TEC heeft zich versterkt met doelman Nick Leijten (28). De keeper komt over van eerstedivisionist FC Den Bosch. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

DELDEN – Voetbalvereniging Rood Zwart heeft alle activiteiten op en rond het sportpark opgeschort. De club uit Delden heeft dit besluit genomen, nadat een bezoeker van het sportpark positief heeft getest op Covid-19. Lees hier het volledige bericht. Bron: Tubantia.

KLOETINGE – Marcel Lourens is in de prijzen glen. De hoofdcoach van Kloetinge kreeg de VVON-award voor beste trainer in het district Zuid 1. Het was de eerste keer dat die prijs werd uitgereikt door de trainersvakbond.  Lees hier het volledige bericht. Bron: PZC.

SILVOLDE – Hoofdklasser Silvolde was donderdagavond in een oefenwedstrijd veel te sterk voor tweedeklasser Concordia Wehl: 6-1. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

OMMEN – Met twee trainingen in de benen ging USV donderdagavond op bezoek bij OVC’21. door Ben Schuurman De Ommenaren hadden de voorbereiding op het nieuwe seizoen al wat eerder in gang gezet en speelden afgelopen weekend ook al een wedstrijdje. Lag het daar aan? Hoe dan ook: de thuisclub zette op het eigen kunstgras […]

Print dit bericht Print dit bericht

25-12-2010: Nieuws over de trainers seizoen 2011-2012

De afgelopen week zijn er gesprekken geweest met de trainers van de selectieteams v.v. Beetgum zaterdag 1 en v.v. Beetgum DA1.Tjeerd Jan Hobma en het hoofdbestuur v.v. Beetgum zijn overeengekomen om het contract met een jaar te verlengen.
In de eerste seizoenshelft heeft Tjeerd Jan een uitstekende indruk gemaakt en zowel de damesgroep als het hoofdbestuur zijn zeer tevreden met het nieuwe contract.
Gezien de kwaliteit van de selectie is een plaats bij de eerste zes de doelstelling en hiermee zou een plaats in de nieuw te vormen 4de klasse een feit zijn.
Uiteraard veel succes in het vervolg van de damescompetitie.

Thomas Haan heeft het hoofdbestuur kenbaar gemaakt dat dit seizoen zijn laatste is bij de v.v. Beetgum. Een groot deel van de huidige selectie heeft Thomas vier jaar onder zijn hoede gehad. Hij vindt de tijd nu rijp voor een andere trainer met nieuwe ideeën die de selectie in het nieuwe seizoen weer een frisse impuls geeft.

Mede naar aanleiding van consulterende gesprekken met diverse spelers en technische staf was het hoofdbestuur graag nog een seizoen doorgegaan. Het hoofdbestuur heeft echter waardering en begrip voor de onderbouwing van Thomas zijn keuze en zal op zeer korte termijn de procedure voor het invullen van de vacature voor hoofdtrainer starten.

We wensen Thomas Haan, spelersselectie en begeleiding veel succes toe in het restant van de competitie.

Hoofdbestuur v.v. Beetgum