komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Naar aanleiding van de maatregelen die het kabinet heeft genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn er een aantal veelgestelde vragen over de gevolgen voor het voetbal. Lees hier het volledige bericht.

VEENENDAAL – Laurens van der Voort speelt komend seizoen voor SteDoCo. De verdediger liet eerder weten bij GVVV te zullen vertrekken. SteDoCo is momenteel koploper in de derde divisie A. De club uit het Zuid Hollandse Hoornaar wordt getraind door voormalig FC Utrecht-speler en trainer Frans Adelaar. Bij SteDoCo staan ook Yannick Cortie (ex-IJsselmeervogels) en […]

REGIO – TweeNul.nl publiceert van zoveel mogelijk clubs de oefenprogramma’s. Voorwaarde is wel dat de verenigingen hun oefenschema aanleveren. Oefenprogramma’s kunnen gemaild worden naar: redactie@tweenul.nl. Geef naast de speeldatum ook aan hoe laat het oefenduel wordt gespeeld. Op zoek naar een tegenstander? Mail een oproep naar redactie@tweenul.nl.

HARLINGEN – Zaterdag 21 november werd de allerlaatste ronde van het Age de Eenhoorn Cup Toernooi gespeeld.  Een toernooi, verspreid over 3 zaterdagen, waar de teams van FC Harlingen JO17-1, JO17-2 en JO19-1 het elke week in verschillende team samenstellingen tegen elkaar opnamen. Een toernooi vernoemd naar Age Tichelaar? Zou het? Dat vroeg Age zichzelf […]

HARLINGEN – Bij de jeugdleden wordt er nog volop gevoetbald maar hoe zit dat bij de senioren bij FC Harlingen? Zien zij het nog wel goedkomen wat voetbal betreft? We spraken met hoofdtrainer van de Vrouwen 1 bij FC Harlingen; Peter Outhuijse. Het gaat goed met Peter en zelf heeft hij gelukkig weinig last van […]

Print dit bericht Print dit bericht

25-12-2010: Nieuws over de trainers seizoen 2011-2012

De afgelopen week zijn er gesprekken geweest met de trainers van de selectieteams v.v. Beetgum zaterdag 1 en v.v. Beetgum DA1.Tjeerd Jan Hobma en het hoofdbestuur v.v. Beetgum zijn overeengekomen om het contract met een jaar te verlengen.
In de eerste seizoenshelft heeft Tjeerd Jan een uitstekende indruk gemaakt en zowel de damesgroep als het hoofdbestuur zijn zeer tevreden met het nieuwe contract.
Gezien de kwaliteit van de selectie is een plaats bij de eerste zes de doelstelling en hiermee zou een plaats in de nieuw te vormen 4de klasse een feit zijn.
Uiteraard veel succes in het vervolg van de damescompetitie.

Thomas Haan heeft het hoofdbestuur kenbaar gemaakt dat dit seizoen zijn laatste is bij de v.v. Beetgum. Een groot deel van de huidige selectie heeft Thomas vier jaar onder zijn hoede gehad. Hij vindt de tijd nu rijp voor een andere trainer met nieuwe ideeën die de selectie in het nieuwe seizoen weer een frisse impuls geeft.

Mede naar aanleiding van consulterende gesprekken met diverse spelers en technische staf was het hoofdbestuur graag nog een seizoen doorgegaan. Het hoofdbestuur heeft echter waardering en begrip voor de onderbouwing van Thomas zijn keuze en zal op zeer korte termijn de procedure voor het invullen van de vacature voor hoofdtrainer starten.

We wensen Thomas Haan, spelersselectie en begeleiding veel succes toe in het restant van de competitie.

Hoofdbestuur v.v. Beetgum