bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

TIEL – TEC heeft zich versterkt met doelman Nick Leijten (28). De keeper komt over van eerstedivisionist FC Den Bosch. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

DELDEN – Voetbalvereniging Rood Zwart heeft alle activiteiten op en rond het sportpark opgeschort. De club uit Delden heeft dit besluit genomen, nadat een bezoeker van het sportpark positief heeft getest op Covid-19. Lees hier het volledige bericht. Bron: Tubantia.

KLOETINGE – Marcel Lourens is in de prijzen glen. De hoofdcoach van Kloetinge kreeg de VVON-award voor beste trainer in het district Zuid 1. Het was de eerste keer dat die prijs werd uitgereikt door de trainersvakbond.  Lees hier het volledige bericht. Bron: PZC.

SILVOLDE – Hoofdklasser Silvolde was donderdagavond in een oefenwedstrijd veel te sterk voor tweedeklasser Concordia Wehl: 6-1. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

OMMEN – Met twee trainingen in de benen ging USV donderdagavond op bezoek bij OVC’21. door Ben Schuurman De Ommenaren hadden de voorbereiding op het nieuwe seizoen al wat eerder in gang gezet en speelden afgelopen weekend ook al een wedstrijdje. Lag het daar aan? Hoe dan ook: de thuisclub zette op het eigen kunstgras […]

Print dit bericht Print dit bericht

18-01-2011: Start cursus spelregels veldvoetbal

Woensdag 19 januari 2011 start bij de v.v. Beetgum de cursus Spelregels veldvoetbal voor KNVB-leden.

Deze cursus bestaat uit twee bijeenkomsten, waarin de spelregels een centrale rol innemen.

les 1. woensdag 19 januari 2011
les 2. woensdag 09 februari 2011

Spelregel cursus

De les begint om 19.00 uur en duurt circa 3 uur. Aanwezig zijn: ongeveer 15 minuten voor aanvang van elke les. De docent is Hans Vuurman.

In de periode tussen beide lessen, bekwamen de deelnemers zich verder in de spelregels door middel van zelfstudie. De cursus wordt afgesloten met een spelregeltoets.

Onderstaande personen nemen deel:

Hendrik Dijkstra
Gerben Janzen
Rense Kamstra
Jaap Montsma
Willem Postma
Auke Wymer Smit
Bas Verstraten
Marten de Vries
Jan Drost
Sjoerd Kamminga
Sietse Buursma