18-01-2011: Start cursus spelregels veldvoetbal

Woensdag 19 januari 2011 start bij de v.v. Beetgum de cursus Spelregels veldvoetbal voor KNVB-leden.

Deze cursus bestaat uit twee bijeenkomsten, waarin de spelregels een centrale rol innemen.

les 1. woensdag 19 januari 2011
les 2. woensdag 09 februari 2011

Spelregel cursus

De les begint om 19.00 uur en duurt circa 3 uur. Aanwezig zijn: ongeveer 15 minuten voor aanvang van elke les. De docent is Hans Vuurman.

In de periode tussen beide lessen, bekwamen de deelnemers zich verder in de spelregels door middel van zelfstudie. De cursus wordt afgesloten met een spelregeltoets.

Onderstaande personen nemen deel:

Hendrik Dijkstra
Gerben Janzen