bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

TIEL – TEC heeft zich versterkt met doelman Nick Leijten (28). De keeper komt over van eerstedivisionist FC Den Bosch. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

DELDEN – Voetbalvereniging Rood Zwart heeft alle activiteiten op en rond het sportpark opgeschort. De club uit Delden heeft dit besluit genomen, nadat een bezoeker van het sportpark positief heeft getest op Covid-19. Lees hier het volledige bericht. Bron: Tubantia.

KLOETINGE – Marcel Lourens is in de prijzen glen. De hoofdcoach van Kloetinge kreeg de VVON-award voor beste trainer in het district Zuid 1. Het was de eerste keer dat die prijs werd uitgereikt door de trainersvakbond.  Lees hier het volledige bericht. Bron: PZC.

SILVOLDE – Hoofdklasser Silvolde was donderdagavond in een oefenwedstrijd veel te sterk voor tweedeklasser Concordia Wehl: 6-1. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

OMMEN – Met twee trainingen in de benen ging USV donderdagavond op bezoek bij OVC’21. door Ben Schuurman De Ommenaren hadden de voorbereiding op het nieuwe seizoen al wat eerder in gang gezet en speelden afgelopen weekend ook al een wedstrijdje. Lag het daar aan? Hoe dan ook: de thuisclub zette op het eigen kunstgras […]

Print dit bericht Print dit bericht

30-01-2011: Fré Smidt hoofdtrainer v.v. Beetgum seizoen 2011-2012

Met ingang van het komende seizoen 2011-2012 is Fré Smidt benoemd als hoofdtrainer v.v. Beetgum. De sinds kort in Marssum woonachtige Fré Smidt wordt hiermee de opvolger van Thomas Haan.Fré Smidt heeft een lange staat van dienst als hoofdtrainer in het Friese amateurvoetbal. Op dit moment is hij nog Hoofd Jeugdopleiding bij de v.v. Leeuwarden. In zijn trainerscarrière was hij onder andere actief bij Ternaard, Geel Wit, Opende, v.v. Nicator, v.v. Lemmer, Bakkeveen, GAVC, Dronrijp, VIOD en Jubbega.

Met de aanstelling van deze ervaren trainer heeft het hoofdbestuur v.v. Beetgum alle vertrouwen in een goede samenwerking met de selectie en kaderleden van v.v. Beetgum 1.

Hoofdbestuur v.v. Beetgum