30-01-2011: Fré Smidt hoofdtrainer v.v. Beetgum seizoen 2011-2012

Met ingang van het komende seizoen 2011-2012 is Fré Smidt benoemd als hoofdtrainer v.v. Beetgum. De sinds kort in Marssum woonachtige Fré Smidt wordt hiermee de opvolger van Thomas Haan.Fré Smidt heeft een lange staat van dienst als hoofdtrainer in het Friese amateurvoetbal. Op dit moment is hij nog Hoofd Jeugdopleiding bij de v.v. Leeuwarden. In zijn trainerscarrière was hij onder andere actief bij Ternaard, Geel Wit, Opende, v.v. Nicator, v.v. Lemmer, Bakkeveen, GAVC, Dronrijp, VIOD en Jubbega.

Met de aanstelling van deze ervaren trainer heeft het hoofdbestuur v.v. Beetgum alle vertrouwen in een goede samenwerking met de selectie en kaderleden van v.v. Beetgum 1.

Hoofdbestuur v.v. Beetgum