komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – De strijd om de Veldhoven Cup wordt dit jaar niet gespeeld vanwege de strikte beperkende coronamaatregelen van het RIVM. In plaats daarvan spelen de Veldhovense clubs Marvilde, RKVVO, Rood Wit V en UNA nu op vrijdag 21 augustus op twee sportvelden een onderling duel.  Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

REGIO – Mail uitslagen naar redactie@tweenul.nl.    

REGIO – In de rubriek Sport Kort Amateurvoetbal hebben we aandacht voor het iets ‘kleiner’ nieuws vanuit de Tweede Divisie en Derde Divisie. Hier lees je de laatste nieuwtjes van de voetbalclubs uit onze regio. 11 augustus Katwijk-aanvaller Marciano Mengerink heeft zin in 5 september. Op die datum begint de tweede divisie weer. Toch is […]

REGIO – Maak gebruik van het Prikbord op deze site. Clubs die tegenstanders, trainers, leiders, grensrechters of wat dies meer zij zoeken of bijvoorbeeld scheidsrechters die wedstrijden willen fluiten, alle berichten waarin iets wordt gezocht of gevraagd/aangeboden worden onder prikbord verzameld, zodat ze niet in de nieuwsstroom slechts korte tijd op de homepage staan. Wanneer […]

REGIO – Op de hoogte blijven van het laatste amateurvoetbalnieuws? Volg ons naast Twitter op Facebook!

Print dit bericht Print dit bericht

31-01-2011: Dikke cheque voor jeugdcommissie v.v. Beetgum

Cheque van €350, – voor Jeugdcommissie v.v. Beetgum
dinsdag 25 januari heeft de Jeugdcommissie van v.v. Beetgum een cheque ontvangen van € 350.
4 jeugdleden (whoZnextteam) Henk Jan de Jong, Jorren Drost, Jacob en Germ Minnema en enkele Jeugdcommissie leden hebben meegedaan aan een project van whoZnext.Het doel van whoZnext is om de jeugdparticipatie in de georganiseerde sport te bevorderen. Dit doen ze door de jongeren in de leeftijd van 14 t/m 18 jaar de gelegenheid te geven om in hun eigen sportvereniging activiteiten te organiseren die aansluiten bij hun wensen en behoeften.
GO-4 sport (gemeentelijke ondersteuning op sportgebied) stelt een activiteitenbudget beschikbaar om allerlei sportieve ideeën uit te werken en te organiseren. Het whoZnextteam werd afgelopen dinsdag getraind door Geeske Visser. Ze werden begeleid in het uitwerken van hun plannen, het slotfeest van 4 juni 2011 te organiseren. Vervolgens werd het stappenplan door Jacob gepresenteerd. Stephan de Boer van GO4sport stelde nog enkele kritische vragen maar die werden door de mannen zeer goed beantwoord.
Hierna kon de cheque in ontvangst worden genomen. Namens de Jeugdcommissie willen we Henk Jan, Jorren, Jacob en Germ bedanken voor hun geweldig inzet. En nu maar op naar het Slotfeest.