komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

SERAING – Zaalvoetballer Said Bouzambou uit Vlissingen verloor zondag met het Nederlands team een oefeninterland. In Seraing won België met 1-0 door een doelpunt dat kort voor tijd viel uit een van richting veranderd schot. Bouzambou, in de competitie uitkomend voor Hovocubo, speelde zijn 52ste interland. Lees hier het volledige bericht. Bron: PZC.

APPINGEDAM – DVC Appingedam is op zoek naar een trainer voor het tweede elftal. DVC Appingedam heeft als motto ‘voetbal voor iedereen!‘ Onder dit motto biedt de club prestatiegericht voetbal aan voor jeugd en senioren. Sinds enkele jaren komt ons tweede elftal van de herenafdeling uit in de reserve 2de klasse. Een zeer jonge selectie […]

GENEMUIDEN – SC Genemuiden gaat niet verder met Omar Kavak, Patrick Jansen en Martijn van der Laan. De hoofdklasser heeft besloten om de contracten van het drietal niet te verlengen. Reden voor het noodgedwongen vertrek is dat Genemuiden een nieuwe weg wil inslaan en de selectie het komende seizoen wil verjongen. Daardoor komen Kavak, Van […]

ARNEMUIDEN – Na Brian Meulmeester is Ronaldo Meijer de volgende oud-speler van Arnemuiden die terugkeert op bekend terrein. De middenvelder verruilde de club twee jaar geleden voor Kloetinge, maar keert komende zomer weer terug waar hij in de jeugd begon met voetballen.  Lees hier het volledige bericht. Bron: PZC.

BUITENPOST – De voetbaldames van VV Buitenpost zijn voor het seizoen 2021-2022 op zoek naar een gedreven trainer. Het team van VR1, dat speelt in de 3e klasse, bestaat uit ongeveer 20 speelsters tussen 17 en 27 jaar. “Wij zoeken een trainer die zijn voetbalkennis op een positieve manier op ons kan overbrengen. Hij of […]

Print dit bericht Print dit bericht

06-05-2011: Programma slotfeest v.v. Beetgum

Slotfeest voetbalvereniging Beetgum op zaterdag 04 juni 2011

Op zaterdag 4 juni organiseert v.v. Beetgum haar jaarlijkse spetterende slotfeest. Kosten nog moeite zijn gespaard om er voor iedereen weer een prachtige dag van te maken. Er zullen deze dag diverse activiteiten de revue passeren, zowel inspannend als ontspannend. Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat kan jong en oud zich vermaken. Tevens zal het springkussen van de feestcommissie op het veld staan voor de jongste jeugd. Dit springkussen is tegen een schappelijk tarief voor iedereen te huur (mail voor info naar: sfverhuur@hotmail.com).De feestcommissie zal zoals gebruikelijk samen met de jeugdcommissie het gehele dag- en avondprogramma verzorgen.
In de ochtend zal het 4 x 4 jeugd toernooi van start gaan voor zowel leden als niet-leden. Na de prijsuitreiking gaan we van start met de penaltybokaal voor de jeugdleden. De keepers zullen het dit jaar weer zwaar krijgen, want er loopt toch een talent rond bij v.v. Beetgum!
In het begin van de middag kan de jeugd zich gaan richten op de zeskamp, de leden van de feestcommissie zullen weer een overweldigend parcours uitzetten. Ieder team kan zich lekker uitleven en strijden om de prijzen die er te verdelen zijn.
Na de zeskamp kunnen de B junioren en senioren (dames / heren) zich klaar maken voor het toernooi, hier zal zoals altijd weer flink uitgepakt worden in de strijd om de eeuwige roem.
Na afloop van het toernooi kan de inwendige mens voorzien worden van een hapje en een drankje tijdens de muzikale barbecue. En ‘last but not least’ zal er ’s avonds een muzikaal feest losbarsten in de feesttent. Rond 21.00 uur zal de verloting plaats vinden met geweldige prijzen, aansluitend een optreden van de coverband Virus (www.viruslive.nl ).
Namens de vrijwilligers van de feest- en jeugdcommissie wensen we iedereen een sportief en gezellig slotfeest toe.

Aanmelden voor de diverse activiteiten kan door middel van het aanmeldingsformulier op de website www.vvbeetgum.nl of in doarp en sport.

klik hier voor het gehele programma overzicht