- VVBeetgum - http://www.vvbeetgum.nl -

06-05-2011: Programma slotfeest v.v. Beetgum

Slotfeest voetbalvereniging Beetgum op zaterdag 04 juni 2011

Op zaterdag 4 juni organiseert v.v. Beetgum haar jaarlijkse spetterende slotfeest. Kosten nog moeite zijn gespaard om er voor iedereen weer een prachtige dag van te maken. Er zullen deze dag diverse activiteiten de revue passeren, zowel inspannend als ontspannend. Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat kan jong en oud zich vermaken. Tevens zal het springkussen van de feestcommissie op het veld staan voor de jongste jeugd. Dit springkussen is tegen een schappelijk tarief voor iedereen te huur (mail voor info naar: sfverhuur@hotmail.com).De feestcommissie zal zoals gebruikelijk samen met de jeugdcommissie het gehele dag- en avondprogramma verzorgen.
In de ochtend zal het 4 x 4 jeugd toernooi van start gaan voor zowel leden als niet-leden. Na de prijsuitreiking gaan we van start met de penaltybokaal voor de jeugdleden. De keepers zullen het dit jaar weer zwaar krijgen, want er loopt toch een talent rond bij v.v. Beetgum!
In het begin van de middag kan de jeugd zich gaan richten op de zeskamp, de leden van de feestcommissie zullen weer een overweldigend parcours uitzetten. Ieder team kan zich lekker uitleven en strijden om de prijzen die er te verdelen zijn.
Na de zeskamp kunnen de B junioren en senioren (dames / heren) zich klaar maken voor het toernooi, hier zal zoals altijd weer flink uitgepakt worden in de strijd om de eeuwige roem.
Na afloop van het toernooi kan de inwendige mens voorzien worden van een hapje en een drankje tijdens de muzikale barbecue. En ‘last but not least’ zal er ’s avonds een muzikaal feest losbarsten in de feesttent. Rond 21.00 uur zal de verloting plaats vinden met geweldige prijzen, aansluitend een optreden van de coverband Virus (www.viruslive.nl ).
Namens de vrijwilligers van de feest- en jeugdcommissie wensen we iedereen een sportief en gezellig slotfeest toe.

Aanmelden voor de diverse activiteiten kan door middel van het aanmeldingsformulier op de website www.vvbeetgum.nl of in doarp en sport.

klik hier [1] voor het gehele programma overzicht