komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

SERAING – Zaalvoetballer Said Bouzambou uit Vlissingen verloor zondag met het Nederlands team een oefeninterland. In Seraing won België met 1-0 door een doelpunt dat kort voor tijd viel uit een van richting veranderd schot. Bouzambou, in de competitie uitkomend voor Hovocubo, speelde zijn 52ste interland. Lees hier het volledige bericht. Bron: PZC.

APPINGEDAM – DVC Appingedam is op zoek naar een trainer voor het tweede elftal. DVC Appingedam heeft als motto ‘voetbal voor iedereen!‘ Onder dit motto biedt de club prestatiegericht voetbal aan voor jeugd en senioren. Sinds enkele jaren komt ons tweede elftal van de herenafdeling uit in de reserve 2de klasse. Een zeer jonge selectie […]

GENEMUIDEN – SC Genemuiden gaat niet verder met Omar Kavak, Patrick Jansen en Martijn van der Laan. De hoofdklasser heeft besloten om de contracten van het drietal niet te verlengen. Reden voor het noodgedwongen vertrek is dat Genemuiden een nieuwe weg wil inslaan en de selectie het komende seizoen wil verjongen. Daardoor komen Kavak, Van […]

ARNEMUIDEN – Na Brian Meulmeester is Ronaldo Meijer de volgende oud-speler van Arnemuiden die terugkeert op bekend terrein. De middenvelder verruilde de club twee jaar geleden voor Kloetinge, maar keert komende zomer weer terug waar hij in de jeugd begon met voetballen.  Lees hier het volledige bericht. Bron: PZC.

BUITENPOST – De voetbaldames van VV Buitenpost zijn voor het seizoen 2021-2022 op zoek naar een gedreven trainer. Het team van VR1, dat speelt in de 3e klasse, bestaat uit ongeveer 20 speelsters tussen 17 en 27 jaar. “Wij zoeken een trainer die zijn voetbalkennis op een positieve manier op ons kan overbrengen. Hij of […]

Print dit bericht Print dit bericht

06-05-2011: Team- en Kaderindeling seizoen 2011/2012 (om 20.00 uur)

De jeugdcommissie v.v. Beetgum is gestart met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen 2011-2012.

Alle jeugdleiders en jeugdtrainers worden uitgenodigd om vrijdagavond 13 mei 2011 om 20.00 uur aanwezig te zijn voor de jaarlijkse bijeenkomst “team- en kaderindeling”.De laatste 10 jaar is de jeugdafdeling van de voetbalvereniging Beetgum gegroeid van 80 naar 130 jeugdleden. Ook het aantal jeugdkaderleden is over deze periode toegenomen van destijds 20 naar de huidige 40 jeugdtrainers en jeugdleiders.
De v.v. Beetgum weet zich gesteund door gemotiveerde en betrokken leiders en trainers die zich inzetten voor de jeugdafdeling. Hiermee vormen deze vrijwilligers het hart van de jeugdafdeling en wij zijn hun veel dank verschuldigd.
Samen willen we de indeling van de jeugdteams en de bezetting van leiders en trainers voor het seizoen 2011-2012 bepalen.

Tijdens de laatste kadervergadering van vrijdag 25 maart 2011 is gesteld dat we graag verder willen met de huidige jeugdtrainers en jeugdleiders. Indien een leider of trainer voor het volgende seizoen niet beschikbaar is dan s.v.p. voor 10 mei 2011 contact opnemen met,
Jan Drost voorzitter jeugdcommissie.

Begin mei 2011 ontvangen de huidige en een aantal potentiële jeugdkaderleden een persoonlijke uitnodiging voor de bijeenkomst van vrijdag 13 mei 2011. Tevens is bij deze uitnodiging een concept-indeling van de jeugdteams voor het nieuwe seizoen toegevoegd.

Het aanvangstijdstip vrijdag 13 mei 2011 is 20.00 uur, locatie voetbalkantine ’t Bosk.