komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

SERAING – Zaalvoetballer Said Bouzambou uit Vlissingen verloor zondag met het Nederlands team een oefeninterland. In Seraing won België met 1-0 door een doelpunt dat kort voor tijd viel uit een van richting veranderd schot. Bouzambou, in de competitie uitkomend voor Hovocubo, speelde zijn 52ste interland. Lees hier het volledige bericht. Bron: PZC.

APPINGEDAM – DVC Appingedam is op zoek naar een trainer voor het tweede elftal. DVC Appingedam heeft als motto ‘voetbal voor iedereen!‘ Onder dit motto biedt de club prestatiegericht voetbal aan voor jeugd en senioren. Sinds enkele jaren komt ons tweede elftal van de herenafdeling uit in de reserve 2de klasse. Een zeer jonge selectie […]

GENEMUIDEN – SC Genemuiden gaat niet verder met Omar Kavak, Patrick Jansen en Martijn van der Laan. De hoofdklasser heeft besloten om de contracten van het drietal niet te verlengen. Reden voor het noodgedwongen vertrek is dat Genemuiden een nieuwe weg wil inslaan en de selectie het komende seizoen wil verjongen. Daardoor komen Kavak, Van […]

ARNEMUIDEN – Na Brian Meulmeester is Ronaldo Meijer de volgende oud-speler van Arnemuiden die terugkeert op bekend terrein. De middenvelder verruilde de club twee jaar geleden voor Kloetinge, maar keert komende zomer weer terug waar hij in de jeugd begon met voetballen.  Lees hier het volledige bericht. Bron: PZC.

BUITENPOST – De voetbaldames van VV Buitenpost zijn voor het seizoen 2021-2022 op zoek naar een gedreven trainer. Het team van VR1, dat speelt in de 3e klasse, bestaat uit ongeveer 20 speelsters tussen 17 en 27 jaar. “Wij zoeken een trainer die zijn voetbalkennis op een positieve manier op ons kan overbrengen. Hij of […]

Print dit bericht Print dit bericht

19-05-2011: SLOTFEEST UPDATE: Zeskamp en 4×4 seniorentoernooi

Na de penaltybokaal staat het grote zeskamp spektakel op het programma!
Met net als ieder jaar het grote zwembad.

En de stormbaan:

De zeskamp is voor alle jeugdleden F pupillen t/m de B junioren.

Rondom het zwembad en de stormbaan staan (‘professionele?’, ‘vertrouwde?’) vrijwilligers klaar om alles in goede banen te leiden:

(als dat maar goed komt)

Waar ook hier weer in teams word gestreden om prachtige prijzen!

Dus geef je snel op, het kan nog tot zondag 22 mei a.s.!!
Zie voor aanmeldingsformulier op de beginpagina van deze site.

Daarna staat een van de hoogtepunten van de dag op het programma!
Waar in het heetst van de strijd word gestreden om de felbegeerde eer! Welk team mag zich een jaar lang het beste team binnen de v.v. Beetgum noemen?

De teams bestaan uit een mix van Dames, B junioren, eerste elftal spelers, de rest senioren, sponsoren en commissieleden.
Dit belooft weer een waar spektakel te worden.

Tussen de deelnemers zitten toppers van toen:

En natuurlijk toppers van nu:

En aanstormende talenten met een techniek om U tegen te zeggen:

Ook heb je deelnemers die vooral een grote mond hebben, maar dit nooit waar kunnen maken:

Gelukkig staan deze wedstrijden onder leiding van zeer ervaren, gediplomeerde en zeer betrouwbare scheidsrechters:

Kortom dit spektakel mag u niet missen!

Tot zaterdag 4 juni op Sportcomplex It Bosk!