27-09-2007: Uitnodiging jeugdtoernooi v.v. De Sweach

De Toernooicommissie van voetbalvereniging De Sweach uit Beetsterzwaag is voornemens om op zaterdag 31 mei 2008 een groot jeugdtoernooi te organiseren. De D-pupillen van v.v. Beetgum zijn hiervoor ook uitgenodigd.

In verband met de voorbereiding, wordt het kader van v.v. Beetgum D1 en D2 verzocht om snel te reageren, want vol=vol! Er wordt op volgorde van inschrijving ingedeeld. Aanmelden kan tot 31 januari 2008 en wordt verzorgd door Marten Johannes Bloem, technisch jeugdcoördinator.