- VVBeetgum - http://www.vvbeetgum.nl -

14-10-2011: KNVB Talentendag

Inschrijving Talentendag bij Rood Geel Leeuwarden

Evenals in voorgaande seizoenen organiseert RVO FC Groningen/Cambuur weer Talentendagen in de noordelijke provincies. Dit jaar wordt er op woensdag 2 November a.s. een talentendag georganiseerd op het sportpark van Rood Geel. De inschrijving voor deze talentendag is inmiddels gestart.


De talentendag is bestemd voor spelers wonende in of rondom Leeuwarden. De inschrijving voor woensdag 2 November 2011 bij Rood Geel in Leeuwarden is inmiddels geopend.

Tijdens een Talentendag zullen de spelers trainingsvormen en partijspelen doen tegen jongens uit het zelfde geboortejaar. Voor elke locatie zijn maximaal 120 plekken beschikbaar.

Jongens geboren in 2000, 2001, en 2002 kunnen zich aanmelden voor de talentendag. Iedere speler mag zich dit seizoen maximaal één keer opgeven. Tijdens deze voetbalactiviteiten krijgen de D- en E-pupillen een programma van een uur aangeboden (14.00 uur t/m 16.30 uur).

Denk jij dat je goed kunt voetballen, ben je een jongen, vind je het leuk om te deel te nemen, woon je in de buurt van de Talentendaglocatie en ben je geboren in 2000, 2001 of 2002? Schrijf je dan in voor de Talentendag van RVO FC Groningen/Cambuur.

Aanmelden?
Je kunt je uitsluitend opgeven via de officiële website van FC Groningen, tot uiterlijk een week voor de Talentendag. Wanneer je op tijd bent ingeschreven, krijg je uiterlijk een week van tevoren een
bevestiging per e-mail. Daarin staat waar en wanneer we je verwachten.

Vul het formulier volledig in. Niet volledige aanmeldingen worden namelijk niet in behandeling genomen.

Klik hieronder voor het formulier:
http://www.fcgroningen.nl/talentendagen/ [1]