komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – De huidige competities in de Tweede en Derde Divisie en de Hoofdklasse worden niet meer uitgespeeld. Dat heeft het bestuur amateurvoetbal, na inventarisatie onder alle deelnemende verenigingen en in overleg met de belangenverenigingen CVTD en het COH besloten. Aanleiding hiervoor is de situatie waarin het amateurvoetbal als gevolg van de coronapandemie al geruime […]

REGIO – Op de hoogte blijven van het laatste amateurvoetbalnieuws? Volg ons naast Twitter op Facebook!

REGIO – De vrouwen van Someren/NWC moeten op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Boegbeeld Ivo Veltrop heeft bekend gemaakt zijn aflopende contract niet te verlengen bij de hoofdklasser. Na dertien seizoenen komt er een einde aan de samenwerking tussen Veltrop en Someren. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

OUDE PEKELA – Op 20 mei 2020 bestond Noordster 100 jaar. De jubileumcommissie was al geruime tijd bezig om een passend en bruisend eeuwfeest te organiseren. Het programma rond het Hemelvaartweekend stond vast en de voorbereidingen waren in een afrondende fase. Helaas kon het door de coronacrisis geen doorgang vinden. Snel was het besluit genomen […]

KATWIJK – Na afloop van het lopende voetbaljaar zal Joey Ravensbergen vertrekken bij Quick Boys. Dat heeft de linkervleugelverdediger aan de Technische Commissie laten weten. Daarmee komt een einde aan de jarenlange samenwerking tussen Quick Boys en Ravensbergen. De Katwijker maakt sinds het seizoen 2014-2015 deel uit van de selectie van het eerste elftal. Destijds […]

Print dit bericht Print dit bericht

16-10-2011: v.v. Beetgum 1 beter, maar geen punten

Zaterdag 15 oktober was Tollebeek de tegenstander van v.v. Beetgum 1.

Voor de wedstrijd was Alle Sterk van Impuls Fysiotherapie aanwezig om met trainer, kader en spelers kennis te maken.

Onze dorpsgenoot Alle Sterk heeft zijn eigen fysiopraktijk gevestigd in St. Annaparochie.  Alle zal met zijn kennis het 1e team en de hele vereniging versterken. De v.v. Beetgum is verheugd over deze samenwerking en wij vertrouwen op een langdurige en vruchtbare relatie.

 

Na de aftrap van pupil van de week Tjarko Schaap was Beetgum in het begin de bovenliggende partij.

Door een scheidsrechterlijke dwaling kwam Tollebeek op een 0-1 voorsprong. Na een goed uitgespeelde counter kwam zelfs een 0-2 ruststand op het scorebord.

Na de rust kwam de formatie van hoofdcoach Fré Smidt sterk uit de startblokken. De snelheid van de ingevallen Willem Jan Dijkstra zorgde voor dreiging. De wedstrijdmentaliteit was uitstekend en vroeg in de 2de helft passeerde Daniel Dijkstra een aantal spelers van Tollebeek en schoot beheerst de 1-2 binnen.

De druk van Beetgum nam per minuut toe en via een aantal knappe combinaties kwamen er kansen. Jort Dijkstra scoorde de verdiende gelijkmaker met een strak schot in de hoek.

Het wachten was op de voorsprong en in de laatste 15 minuten was het Beetgum dat voor de volle winst ging. Daniel Dijkstra, Jort Dijkstra en Marten Johannes Bloem kwamen in goede scoringsposities. Helaas was het een paar minuten voor tijd Tollebeek dat onverdiend de 2-3 scoorde.

Achteraf overheerste de teleurstelling maar het vertoonde spel en de wedstrijdinstelling was goed. Dit geeft veel vertrouwen voor de toekomst.