komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

HAREN – Hoofdklasser Be Quick 1887 wil dat de competitie verder gespeeld wordt in twee regionale poules van acht clubs. Dat heeft de club aan de KNVB laten weten. door Andor Heij De KNVB hield woensdag een online vergadering en ook een enquête onder de clubs uit de tweede en derde divisies en de hoofdklassen […]

VEENENDAAL – Simon van Zeelst en Mitchell de Zwart beginnen in januari aan hun laatste half jaar bij DOVO. Beide spelers hebben te kennen gegeven de Veenendaalse derde divisionist na dit seizoen te willen verruilen voor SteDoCo. Die club wordt getraind door Franns Adelaar en staat momenteel bovenaan in de derde divisie zaterdag. Van Zeelst […]

TRONDHEIM – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo is vrijdag in Noorwegen aangekomen voor een nieuw Europees avontuur. In Trondheim moet de Hoornse ploeg van trainer Sander van Dijk zien af te rekenen met tegenstander Utleira om zich zo direct te plaatsen voor de Futsal Champions League. NH Sport sprak met Van Dijk over de eerste dag in het […]

REGIO – Maak gebruik van het Prikbord op deze site. Clubs die tegenstanders, trainers, leiders, grensrechters of wat dies meer zij zoeken of bijvoorbeeld scheidsrechters die wedstrijden willen fluiten, alle berichten waarin iets wordt gezocht of gevraagd/aangeboden worden onder prikbord verzameld, zodat ze niet in de nieuwsstroom slechts korte tijd op de homepage staan. Wanneer […]

REGIO – Nadat in maart de sportcompetities stil kwamen te liggen en de kantines gesloten werden, luidden tal van verenigingen de noodklok. Uit een enquête van deze krant bleek dat liefst 9 procent van de clubs zich in het voortbestaan bedreigd voelde. Dat kwam overeen met het landelijke percentage. Lees hier het volledige bericht. Bron: PZC.

Print dit bericht Print dit bericht

20-10-2011: Tjarko Schaap en Kirsten Sinnema (update: extra foto’s)

Update: nieuwe foto’s geplaatst van Kirsten Sinnema, zijn afkomstig van website v.v. Beetgum dames: http://beetgumdames1.webklik.nl/page/beetgumdames1 (op deze website zijn meer foto’s te zien)

Afgelopen zaterdag 15 oktober 2011 waren er twee pupillen van de week.

Dit initiatief van de jeugdcommissie is dit seizoen behalve bij v.v. Beetgum 1 ook bij het damesteam een vaste gewoonte bij thuiswedstrijden.

Vooraf loopt de pupil van de week vaak een beetje gespannen mee naar de kleedkamer en doet mee met de warming-up, met als hoogtepunt het verrichten van de aftrap. Hierna is er na afloop patat en drinken.

Gea Tromp was in het verleden de vaste begeleidster bij v.v. Beetgum 1, tijdelijk verzorgt Klaske Tho Bockholtt en bij de dames Ida van der Wal de begeleiding van de pupil van de week. Alle drie de dames hiervoor hartelijk dank, gezien de reacties is dit altijd een zeer geslaagd evenement.

De Roekepraetjes van Tineke Elzinga en Fransje Meijerink liggen nog bij de vakantievierende webmaster. Deze worden zo snel mogelijk geplaatst.

Kirsten Sinnema uit Engelum van v.v. Beetgum D3M was zaterdag 15 oktober 2011 pupil van de week bij de wedstrijd van v.v. Beetgum dames tegen Trynwalden.

Lees hier het Roekepraetsje van Kirsten:

Tjarko Schaap van v.v. Beetgum F1 was bij de wedstrijd v.v. Beetgum 1 tegen Tollebeek de pupil van de week.

Hieronder ook het Roekepraetsje van Tjarko met tevens nog een aantal foto’s genomen door Klaske Tho Bockholtt