komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – De huidige competities in de Tweede en Derde Divisie en de Hoofdklasse worden niet meer uitgespeeld. Dat heeft het bestuur amateurvoetbal, na inventarisatie onder alle deelnemende verenigingen en in overleg met de belangenverenigingen CVTD en het COH besloten. Aanleiding hiervoor is de situatie waarin het amateurvoetbal als gevolg van de coronapandemie al geruime […]

REGIO – Op de hoogte blijven van het laatste amateurvoetbalnieuws? Volg ons naast Twitter op Facebook!

REGIO – De vrouwen van Someren/NWC moeten op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Boegbeeld Ivo Veltrop heeft bekend gemaakt zijn aflopende contract niet te verlengen bij de hoofdklasser. Na dertien seizoenen komt er een einde aan de samenwerking tussen Veltrop en Someren. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

OUDE PEKELA – Op 20 mei 2020 bestond Noordster 100 jaar. De jubileumcommissie was al geruime tijd bezig om een passend en bruisend eeuwfeest te organiseren. Het programma rond het Hemelvaartweekend stond vast en de voorbereidingen waren in een afrondende fase. Helaas kon het door de coronacrisis geen doorgang vinden. Snel was het besluit genomen […]

KATWIJK – Na afloop van het lopende voetbaljaar zal Joey Ravensbergen vertrekken bij Quick Boys. Dat heeft de linkervleugelverdediger aan de Technische Commissie laten weten. Daarmee komt een einde aan de jarenlange samenwerking tussen Quick Boys en Ravensbergen. De Katwijker maakt sinds het seizoen 2014-2015 deel uit van de selectie van het eerste elftal. Destijds […]

Print dit bericht Print dit bericht

30-10-2011: v.v. Beetgum 1, loon naar werken levert 3 punten op!

Zaterdag 29 oktober 2011 stond de wedstrijd Rood Geel 1 tegen v.v. Beetgum 1 op het programma.

Aan inzet en wedstrijdmentaliteit had het niet gelegen, maar de laatste 2 wedstrijden werden met 1 doelpunt verschil verloren. De selectie van Fré Smidt was toe aan een positieve impuls.

Na het laatste fluitsignaal waren drie punten binnen en was de 2de overwinning dit seizoen een feit.

Na het opheffen van de zondagsafdeling heeft Rood Geel ambities en vorig seizoen was Rood Geel twee keer in de onderlinge duels tegen Beetgum de sterkste.

Ook nu was Rood Geel in de eerste helft de betere ploeg. Rood Geel kreeg meerdere kansen om te scoren. Mede door een curieus eigen doelpunt van Rood Geel was de ruststand echter 1-1, hierdoor bleef v.v. Beetgum geloven in een goed resultaat.

Na rust werden in de 55ste minuut  Marten de Vries en, de van een blessure terugkerende, Robin Bruinsma ingebracht.

De combinaties gingen beter lopen en v.v. Beetgum kreeg een veldoverwicht. In de 69ste minuut ontving een speler van Rood Geel een 2de gele kaart. In de 79 minuut raakte Jort Dijkstra de paal uit een vrije trap. Nog geen minuut later lanceerde Robin Bruinsma met een omhaal Willem-Jan Dijkstra en deze bracht met een prima actie de 1-2 voor Beetgum op het scorebord.

De laatste minuten was het nog billenknijpen en moest de betrouwbare keeper Jaap Montsma redding brengen. Onder toeziend oog van veel supporters uit Beetgum en oud-trainer Thomas Haan, haalde v.v. Beetgum 3 punten binnen.

Het kader van v.v. Beetgum had deze dag, in het kader van teambuilding, uitgekozen voor een gezellig teamuitje. Met 3 punten op zak zal dit zeker zijn geslaagd.

Volgende week zaterdag 5 november 2011 de thuiswedstrijd tegen TONEGO.